A mucho22 ak si nepochopil tak ti zelam to iste... to ze niekto ma demo este neznamena ze je najmudrejsi na svete. A keby sa na takych vidlach nejazdilo asi by nerobili take ramy.
Zelaj lenze ja niesom ***** a ***** si na ht seriovo vyrabane dvojkorunku ja mam demo a som na to hrdy lebo ty v zivote nebudes mat taky bike a ja sa nehram na mudreho ale kazdy kto sa aspon kus vyzna do dhcka ti povie ze na ht ***** 2 korunku je ***** ale zase mas pravdu bes vas by dh nemalo zmysel
A veka stastia s tym tvojim fredym skus aj tam dat 200 ci to nezlomis pre tboje dobro po kazdej jazde si kontroluj zadnu stavhu respektive pri zadnej brzde tam to zvykne pukat poznam podla seba 3 krat som ho tam zlomil
Akoze neviem z coho dedukujes ze nikdy nebudem mat taky bike. Bike nerobi bikera a ak si to myslis tak si bez urazky uplny dement. A navyse nikto ti netvrdi ze sa hras na mudreho. Ja vravim o tom co viem, poznam viacerich co maju necro na Boxxere alebo 888. A nemusel by si byt taky vulgarny - to ti neprida na respekte.
No bike robi s cloveka lepsieho bikera jazdi na th s 200 a jazdi na fule spoznas rozdiel a to ci som vulgarny alebo nie je moja vec a dokim bude na svete taketo lami ako si ty a budu si chciet dat na seriovi vyrabane ht 200 tak vela stastia a chcel by som byt vas zubar kedze si na vas vela zarobi ja ostatnych respektujem a chalanovy som napisal svoj nazor ty si sa zacal hadat o ***** ale vsak nic ine sa nedalo od teba ani cakat
A ked si dement tak to je na tebe vydno stale tu pisem seriovo vyrabane rami a dw ani darkside neni seriovo vzrabany bike je to garazova vyroba ale hadat sa budes stale kebize tu je viac bikerou ktorym by sa chcelo s tebou hadat napisu to iste lenze nemaju naladu na low riderou
A ked si dement tak to je na tebe vydno stale tu pisem seriovo vyrabane rami a dw ani darkside neni seriovo vzrabany bike je to garazova vyroba ale hadat sa budes stale kebize tu je viac bikerou ktorym by sa chcelo s tebou hadat napisu to iste lenze nemaju naladu na low riderou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat by som ti to doplnil, okrem I/Y este S/Z alebo na konci V/U
"please bring me popcorn"