Cawte chcel by som sa spytat kto jazdi nejaku RS Reba??? chcem vediet jako ide a ci bere aj uplne male kamienky....lebo Sida sa da povedat ze berie vsetko....viem ze maju obydve Dual air ale ked Reba ma 32mm nohy tak nebude ten chod taky tazsi?
chod je tak isto citlivy...ak si vyberas co kupit, kup Rebu!!! urcite tych par gramov na hmotnosti ocenis na zivotnosti...ja este tento rok pochovam SIDu a potom nahodim Rebu
lebo som pocul ze reba aj ked ma motion control tak je tak menej citliva jako Sida lebo teraz mam Sidu 2002 a zatim ide ale uz by som chcel nieco novsie
Reba alebo Sid, citlivost je ronaka, teda taka aku si nastavis. Ja vozim Rebu Race a naprosta spokojnost. Pri spravnom tlaku je to zehlicka a ked sa chces do toho opriet tak ju iba locknes z riaditok a ides ako raketa. Rozdiel Sid - Reba je aj v tom,ze Sid s motion controlom zacina az u verzie Team a Reba ma motion control aj u zakladnej verzie, cize za Sida zaplatis viac.
Co sa tyka tuhosti, tak ak vazis do 75 kg tak ti to moze byt jedno, ak uz viac, tak Rebu.
zavisi to aj od toho, ci v buducnosti planujes prejst na kotuce (predpokladam, ze na side mas v-cka)
v kazdom pripade bude mat reba dlhsiu zivotnost
chod je taky, aky si nastavis, nemusis sa bat, ze pri nastaveni na citlivo budes casto chodit na doraz, ku koncu zdvihu dost vyrazne tuhne, jedine, co moze pri takom nastaveni vadit, je velky sag a tym padom mensi aktivny zdvih...ale predpokladam, ze tak to funguje aj pri side, osobne skusenosti s nou nemam
vsetci tu ospevuju Rebu - a maju pravdu, jazdim s nou uz tretiu sezonu /cca 3000km za sezonu/ a nema slabu stranku
ale nezabudni, ze vzdy je nieco za nieco : ak chces hlat mravce, rataj s jej miernym pohupovanim pri silnejsom zabere
pred Rebou som mal Pilot a Axel - udrzbu som si robil sam, ked som ale z netu stiahol podrobny servisny manual na Rebu - kapituloval som, to mnozstvo "kadejakych" dielov !!!
takze ju nosim do servisu, vnutri je vraj stale cista - vymenia olej, premazu kruzky ... a ja zaplatim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tyka tuhosti, tak ak vazis do 75 kg tak ti to moze byt jedno, ak uz viac, tak Rebu.
v kazdom pripade bude mat reba dlhsiu zivotnost
chod je taky, aky si nastavis, nemusis sa bat, ze pri nastaveni na citlivo budes casto chodit na doraz, ku koncu zdvihu dost vyrazne tuhne, jedine, co moze pri takom nastaveni vadit, je velky sag a tym padom mensi aktivny zdvih...ale predpokladam, ze tak to funguje aj pri side, osobne skusenosti s nou nemam
Osobne by som tiež jazdil radšej Rebu ako Sidu.
ale nezabudni, ze vzdy je nieco za nieco : ak chces hlat mravce, rataj s jej miernym pohupovanim pri silnejsom zabere
robil si aj udrzbu? a aku?
takze ju nosim do servisu, vnutri je vraj stale cista - vymenia olej, premazu kruzky ... a ja zaplatim