"zboznujem" specialized nevala sa niekomu doma nahodou adapter na tapered zlozenie na non-specialized vidlu? dnes mi dojde vidla a mozem sa na nu tyzden akurat pozerat lebo ten adapter maju vsade len na obednavku
ja som v praci tento tyzden cely dokonca aj z víkendom , no v prvom rade dava sa na horne lozisko na spodnom nemam ziadnu redukciu ale na vrchnom taku ako si postol, to ci je na vlast rovnaka neviem, vravim ja som mal svoju povodnu, tu stratil kupil novu, a ta nepasovala bo jej chybal tak milimeter a tu som ti chcel dat
hm tak to je uplne inacie hlavko ako u mna moja redukcia sa dava po zastrceni krku vidlice do hlavovej trubky na rame na horne lozisko, v podstate pod predstavec ...
Este taka jedna vec, na ktoru som zabudol .. ten Hope adapter funguje tak, ze ti prerobi kasicky krk na tapered a nan potom nastoknes uz ten spodny kruzok z daneho hlavka konkretneho ramu. Tie ostatne spominane su 2 v 1. Teda nastoknes na krk a zaroven je to uz aj spodny kruzok. Co je sice fajn, ale nie v pripade, ze pouzijes FSA redukcny kruzok 45stupnov a na rame mas napr. Canecreek, ktory ma iny uhol skosenia (tusim 36stupnov). Vlastne preto som doporucil Hope, lebo tam je to univerzalne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Existuju aj ine, tusim tuna predavali aj nejaky mortop, lacnejsie , co bol podobny, vela vyrobcov robili take adaptery, ale doporucujem take, ako ma Hope, teda plny.
edit: smirgel ma predbehol. Inak ten FSA mam, ale osobne by som dal prednost tomu Hope (ten mam tiez). Je to o dost masivnejsie.
Existuju aj ine, tusim tuna predavali aj nejaky mortop, lacnejsie , co bol podobny, vela vyrobcov robili take adaptery, ale doporucujem take, ako ma Hope, teda plny.
edit: smirgel ma predbehol. Inak ten FSA mam, ale osobne by som dal prednost tomu Hope (ten mam tiez). Je to o dost masivnejsie.
lebo ktomu ramu je aj integrovane zloženie ono je asi do kužela že preto treba tuto redukciu ja mam vydlu rebu rl solo air
Akcia -38% Super B TB-1131 narážač ježka hlavového zloženia pre stĺpik 1.5"
19,99 € -38%
MOC 44,99 €edit: ram ma FSA 45st. tak to bude ok