Netusi niekto, kedy by sa mohli na trhu ukazat nove vidlice od Rock Shox? Ono stacilo by vediet kedy sa objavili 2010-tky minuly rok, len to som akosi nezaregistrovat (nebolo prioritou)... verim, ze sa tu najdu aj taky co maju vlastne bike shopy pripadne v nejakom robia a vedia aspon zhruba kedy ich ocakavat... Poskulujem po novom Sector-e a kedze Fox-y 2011 sa daju uz zohnat (3 tyzdne cakacka) tak ma to drzi v nadeji ze na druhu polu sezony (od augusta) by som mohol uz jazdit s novou vidlicou....
Sleduj http://www.bike-components.de/, tu sú novinky nielen od RS vždy dosť skoro. Osobne tipujem niekedy júl/august.
Pre porovnanie minulý rok som v polke mája objednal z tohto e-shopu brzdu od Avidu (čo spadá tiež pod Sram ako RS), potom dlhé čakanie a niekedy v polke júla došiel model 2010.
dikes za radu... bike-components.de je moj oblubeny "online store", som tam za tyzden aspon dva krat odtial mam aj to o tych Fox-ach... nezostava mi nic ine iba cakat...
Tomu by som moc neveril, že to môžu byť len 3 týždne. Pri foxách majú napísané "available in about 20 days or later". Tiež keď som tú brzdu minulý rok objednával, mali napísané to isté a nakoniec z toho boli pomaly 2 mesiace.
ono je pravda, ze ich do tych 20 dni nemusia vobec mat, ale aspon su uvedene... co mi potvrdili na online chat-e, znamena, ze su uz objednane a ak sa podari budu... o Rock Shox boli velmi zdrzanlivi, preto som to hodil do plena....
Fú no tak keď sa dá čakať, že tie nové 36 RC2 s kashimou pôjdu okolo 1200,- € tak to je fakt celkom fajn cena na to, že ich je zatiaľ problém zohnať.
Čo je horšie, že tie s kashimou sa budú predávať iba na predajniach, nebudú motnované na biky a kashimu budú mať len najvyššie modely (RC2, RLC).
Miro hádam si neprepočítaval kurz pretože skúsenosť vraví že to bude toľko stáť v eurách čo to stojí v usd.
Btw hubička bola len irónia lebo mi tiež prídu tie vidlice drahé.
martinux: pozor, ebay nie je shop (a uz vobec nie e-shop ), ebay je len nieco ako namestie,obchodna pasaz, kde mas milion obchodikov, vela z nich ma aj shop samostatny...(ak to kupis u bezneho obchodnika ako chainreactioncycles, alebo bike-components.de, je to velakrat to iste). Je to proste nieco ako vietnamska trznica, mozes tam najst lacak z ciny a napalit sa, alebo perfektny obchod, "se vsim vsudy".
to prirovnanie s vietnamskou trznicou sa mi paci ja som mal v mojom pripade stastie... ale pravdu povediac nakupovanie cez ebay nie je pre mna... casto nemam chut kvoli par euram sa v tom hrabat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre porovnanie minulý rok som v polke mája objednal z tohto e-shopu brzdu od Avidu (čo spadá tiež pod Sram ako RS), potom dlhé čakanie a niekedy v polke júla došiel model 2010.
Nejaký príklad?
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=fox+2011&_sacat=See-All-Categories
stale radsej tu vidlicu, kdovie co sa od tej mega Megan da chytit
tm
Čo je horšie, že tie s kashimou sa budú predávať iba na predajniach, nebudú motnované na biky a kashimu budú mať len najvyššie modely (RC2, RLC).
Btw hubička bola len irónia lebo mi tiež prídu tie vidlice drahé.