Zdravím Vás všetkých. Chcem sa Vás opýtať či tu niekto nemá skúsenosť s nastavením zdvihu na hore uvedenej vidlici v domácich podmienkach. Viem že sa to dá ale googlil som no žiadny návod som nenašiel. Respektíve sa chcem opýtať či sa to doma vôbec dá a či to odporúčate. Vopred ďakujem za rady
taktiez mam rebu, myslim, ze 2012, ma zmysel podstupit vzacsenie zdvihu ked je vidla v super stave bez toho aby prepustala ci bol potrebny servis? kde v ba by sa to dalo urobit, viete niekoho odporucit, pripadne co by tato sranda stala? dik za odpoved
Tak na jednej strane schvaľujem ten cenník ... zákazník aspoň vie do čoho ide a nemôže sa potom sťažovať. No na druhej strane niektoré úkony sú fakt úsmevné.
S tou 20 - tskou som aj počítal ale chalani mi poradili že keď s vidlou nemám problém, že ju mám najskôr riadne vymlátiť až potom s tesneniami zmeniť aj zdvih
Chalani ti radia blbosť.
Pokiaľ chceš zmeniť len zdvih, tak to sa bežne robí bez toho aby ti menili tesnenia, robí sa to predsa aj na úplne novej vidlici. Problém je v tom že servis sa chce nabaliť a tak ti ich tam zaúčtuje a možno ani nevymení. Jediné čo sa naozaj musí dať nové je olej na mazanie púzdier vo vonkajších nohách a toho tam ide myslím 2x5ml=10ml ....
Ale, ... na rovinu - treba rozobrať celú vidlicu, okrem tlmenia, celú vzduchový piest, znovu ho zložiť a to nejaký čas zaberie, myslím si že cena 20,- nie je nijako prehnaná
Mňa by ale tak jemne zaujímalo aký zdvih máš a aký by si chcel? V profile máš hardtail Bergamont, na ktorý by som väčší zdvih ako 100 nedával a podľa fotky sa mi zdá že tam tá 100-vka aj je. Tak neviem čo riešiš? Na vyšší zdvih treba mať aj vhodný rám.
Kúpil som novú vidlicu na fotke je ešte pôvodná Suntour ktorá mala pružinu a vážila 3 KG. Tá mala zdvih 120 meral som to a z toho dôvodu by som chcel opäť 120 - tku. Ale je to možné že by stačila aj tá 100 nedá sa tá jazda teraz ani porovnať oproti predošlej
kluden tam daj 120ku.. sikovne rucicky to prehodia za 30min.. adekvatna cena za ukon je 15-20e max,
a v ziadnom pripade si nedavaj menit nove tesnenia, musia vydrzat min 2 sezony... .. servis -ocistu treba robit po 100h jazdy... zakladna ocista klzakov po kazdom vyjazde
Ja si tiež myslím, že 120 rám zvládne. Stále ma láka porýpať sa v tom sám, ale pred vidlicou mám rešpekt, hlavne keď som za ňu vysolil toľko prachov . Inač tá údržba čo píšeš je naozaj dôležitá dokáže to riadne predĺžiť životnosť vidlice
Kúpil som novú vidlicu na fotke je ešte pôvodná Suntour ktorá mala pružinu a vážila 3 KG. Tá mala zdvih 120 meral som to a z toho dôvodu by som chcel opäť 120 - tku.
Predpokladám že si meral vzdialenosť stierákov od korunky. No u Suntour a hlavne pružinových sa ten zdvih nedá podľa toho určiť nakoľko ich vidlice nemajú doraz tak ako RockShox kde je doraz skutočne tesne pod korunkou. No a druhá vec, okrem zdvihu treba odmerať aj vzdialenosť od osky náboja po spodok uloženia hlavového zloženia. Tá Suntour môže / nemusí byť nižšia alebo vyššia ... to všetko ti zmení geometriu.
A už len doplním, že zvýšenie zdvihu vidlice ešte zo žiadneho HT neurobilo AM/EN stroj ... skôr zhoršilo vlastnosti na ktoré bol prioritne určený. Ale mm hýbu svetom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
su tam tzv. spacery take podlozky a tie treba vybrat
v podstate to bude brane ako servis vidlice, nakolko tam budu musiet dat novy olej cena napr. tu
http://www.sportservis.sk/product/generalna-oprava-vidlicetlmica-26341/
pripadne skus bajkulu v BA, su tam sikovny mechanici
šialené ...
montaz/demontaz odrazky 0,50 €
montaz patky prehadzovaca 1 €
to hadam nemyslia vazne.....sak oni si nechaju zaplatit za uplne hocico..... neskutocne...
Pokiaľ chceš zmeniť len zdvih, tak to sa bežne robí bez toho aby ti menili tesnenia, robí sa to predsa aj na úplne novej vidlici. Problém je v tom že servis sa chce nabaliť a tak ti ich tam zaúčtuje a možno ani nevymení. Jediné čo sa naozaj musí dať nové je olej na mazanie púzdier vo vonkajších nohách a toho tam ide myslím 2x5ml=10ml ....
Ale, ... na rovinu - treba rozobrať celú vidlicu, okrem tlmenia, celú vzduchový piest, znovu ho zložiť a to nejaký čas zaberie, myslím si že cena 20,- nie je nijako prehnaná
Mňa by ale tak jemne zaujímalo aký zdvih máš a aký by si chcel? V profile máš hardtail Bergamont, na ktorý by som väčší zdvih ako 100 nedával a podľa fotky sa mi zdá že tam tá 100-vka aj je. Tak neviem čo riešiš? Na vyšší zdvih treba mať aj vhodný rám.
a v ziadnom pripade si nedavaj menit nove tesnenia, musia vydrzat min 2 sezony... .. servis -ocistu treba robit po 100h jazdy... zakladna ocista klzakov po kazdom vyjazde
Predpokladám že si meral vzdialenosť stierákov od korunky. No u Suntour a hlavne pružinových sa ten zdvih nedá podľa toho určiť nakoľko ich vidlice nemajú doraz tak ako RockShox kde je doraz skutočne tesne pod korunkou. No a druhá vec, okrem zdvihu treba odmerať aj vzdialenosť od osky náboja po spodok uloženia hlavového zloženia. Tá Suntour môže / nemusí byť nižšia alebo vyššia ... to všetko ti zmení geometriu.
A už len doplním, že zvýšenie zdvihu vidlice ešte zo žiadneho HT neurobilo AM/EN stroj ... skôr zhoršilo vlastnosti na ktoré bol prioritne určený. Ale mm hýbu svetom.