Zdravím. Mam na svojom starom biku teraz tuto RST-čku... Ale je tam na môj vkus príliš tvrda pružina. Tak by som sa chcel spýtať či neviete či sa do nej dá dokúpiť mäkšia pružina.
Sak ja zase nepotrebujem aby ukazovala niake extra vykony... To je len moj bike taky na vozenie a tak... Ja mam na horaku foxu a s tou som nadmieru spokojny...
vidlica musi pruzit a tlmit, pokial viem RST su vsetky na jedno kopyto, jakz takz pruzia ale o tlmeni nevedia nic.
neni to az taka pravda ja osbne jazdim RST titan air 130 a je to zatial najlepsia vidla aku som kedy jazdil... a to som presiel aj cez manitou axel.
ale tiez je pravda ze je to drahsia vidla
A neviete niekto nahodou niaky eshop kde by sa dal kupit ten kluc co sa povoluje ta pruzina na lavej nohe???
Aj mna by to dost zaujimalo, mam ten isty problem co 168jurky a to mam bike len 4 mesiace.
Neviem ci mi niekto odpovie kedze tato tema bola prejednavana minuleho roka, ale ak ano tak DIKI
skus otocit kombinacky, tu maticu chyt do ruciek a povol nestrhas to plastove stelovatko najlacnejsie riesenie Ak to nepovolis v servise by to mohli za dakujem povolit
ja mam tu vidlu ale neries ju vobec sak to nestoji ani za otvorenie, ja na jednej nohe mozem tocit do jednej strany aj tyzden nikde to nekonci hehe, kym drzi tak neries
Raz som sa na to v servise pýtal (na ten 8-kľúč), stálo to vraj cca 300SK, originál RST nástroj .
Keď chceš vymeniť pružiny alebo len tak to otvoriť, zober kombinačky a handru/uterák a odšróbuj to, nič nezoderieš ani nepoškodíš.
na to pasuje obycajny kluc z gola sady ale nie taky ten 6hrann ale taky hviezsickovi po vnutrajsom obvode......ale tirz som na to priesiel az ked som to rozobral blickami
neni to az taka pravda ja osbne jazdim RST titan air 130 a je to zatial najlepsia vidla aku som kedy jazdil... a to som presiel aj cez manitou axel.
daco proti rst?nahodou ked si juá viete zrobit tak vam chodia dobre ja mam launch T8 a chodi mi skoro jak 66...len sňju treba vedet zrobit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preco myslis?
ja mam na xc biku RST F1 air a to by sis sa cudoval ako fajne beha
Aj mna by to dost zaujimalo, mam ten isty problem co 168jurky a to mam bike len 4 mesiace.
Neviem ci mi niekto odpovie kedze tato tema bola prejednavana minuleho roka, ale ak ano tak DIKI
Mam vidlicu RST CAPA T8, na nu je kluc ktory ma mat 8 zubkov
Neviem z coho je to kolecko ale keby som to chcel dat dolu kombinackami tak sa mozem s tym koleckom rozlucit.
http://www.ivelo.cz/img-serialy/domaci-servis-vidlic/06/01.jpg
Keď chceš vymeniť pružiny alebo len tak to otvoriť, zober kombinačky a handru/uterák a odšróbuj to, nič nezoderieš ani nepoškodíš.
daco proti rst?nahodou ked si juá viete zrobit tak vam chodia dobre ja mam launch T8 a chodi mi skoro jak 66...len sňju treba vedet zrobit