podla toho co chces jazdit v podstate sa jedna o vrcholovy model RST spolu s vidlami ako FIRST... o Firste tu bolo toho popisane trochu ale co sa tyka RST je to velka neznama tieto nove modely -myslim ze ich tu nikto nejazdi, ale tym necem povedat ze na take to pojizdenicko bude zla nepozres sa po inej znacke?
ja mam tu F1 a uplna spokojnost ma nohy hrubky 30 mm inak ta Titan ma este hrubsie tusim 32 mm idem na pivko a uz ma cakaju tak nemozem dalej pisat ............
takze uz som dosiel z pivka najlepsie bude ked napises email na [email protected] ja som sa radil cez tento email o vybere svojej vidle ked som kupoval tu F1
napis im o aku vidlu mas zaujem a co jazdis dalej svoju vahu + cca vahu bike a aku ma prednu brzdu kotucovu mechanicku alebo hydra prip. V-brake
oni ti urcite pomozu najlepsie
podla toho co chces jazdit v podstate sa jedna o vrcholovy model RST spolu s vidlami ako FIRST... o Firste tu bolo toho popisane trochu ale co sa tyka RST je to velka neznama tieto nove modely -myslim ze ich tu nikto nejazdi, ale tym necem povedat ze na take to pojizdenicko bude zla nepozres sa po inej znacke?
Ono asi sa je este skoro dykutovat nakolko tato vydla je 2 mesiace v predaji ale vypada nadejne
je to uoplne to iste ako F1 iba ze dali tomu o 2 mm hrubsie nohy inak je identicka a ja som s tou F1 zatial moooc spokojny perfektne kopiruje povrch
len si ju musis natlakovat presne na svoju vahu lebo ked ju kupis je moooc natlakovana tak s nej treba odpustit a hned je meksia ale nie privela treba mat na nu pumpu / inak dnes som s nou absolvoval nejaky ten lahsi zjazd boli tam aj dake skoky cca z 1m vysky a v pohode aj ked F1 je vraj urcena na XC ale z mojimi 65 kg to nieje problem
Zatial rst maly problem s zivotnostou ale to boly tie low modely Dufam ze tie "top" modely budu o vela lepsie Titanka je urcena na enduro tak by mala daco vydrzat
Titanka je na AM All Moutain / bud mas vela penazi alebo ta zivot omrzel nevedel som ze je to tam az take a nechcel som brzdit a vyberat si inu trasu a uz vobec zase sa splhat do kopca ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napis im o aku vidlu mas zaujem a co jazdis dalej svoju vahu + cca vahu bike a aku ma prednu brzdu kotucovu mechanicku alebo hydra prip. V-brake
oni ti urcite pomozu najlepsie
Ono asi sa je este skoro dykutovat nakolko tato vydla je 2 mesiace v predaji ale vypada nadejne
Ach jo braček môj
Dizaj nic moc ta korunka a podkova sa nezmenila us mohli aspon tu nieco inovovat Ale asi to bola na nich vela
len si ju musis natlakovat presne na svoju vahu lebo ked ju kupis je moooc natlakovana tak s nej treba odpustit a hned je meksia
bud mas vela penazi, alebo ta zivot omrzel...
sak nech ta vidla ukaze co v nej je tak sa mi to paci...