Zdravim bikery.Je lepsie kupit si cele rukavice alebo take,co trcia konceky prstov????Ake maju vyhody/nevyhody cele rukavice a ake tie ,,polovicne,, ??Ake s tym mate skusenosti???Popripade odporucte konkretny model,znacku.Dakujem
Tak ja som mal predtým krátke rukavice mali síce viac tej výplne ale šmýkali sa. Teraz mám celoprstové BBB, tuším airzone a tie sa vôbec nešmýkajú. A v tom cítim veľkú úľavu aj keď majú menej výplne. Mne osobne to vyhovuje že sa vôbec nešmýkajú ale treba si na to aj zvyknúť!
Je lepsie kupit si cele rukavice alebo take,co trcia konceky pstov?
Konceky prstov trcia z roztrhnutych rukavic, take neber Normalne su kratke a dlhe. Ja osobne nosim tie ktore podla °C na teplomeri. Freeridovo /nazvem to tak/ zalozeni jedinci vsak vozia vacsinu roka cele, koli ochrane, istoty uchopu apod...myslim si...alebo nenosia ziadne ... ...
to Marvin: pokial si v kratkych neopekas na ukazovaku spekacok, nevidim jediny rozdiel v opaleni /pokial teda nenosis rukavice z fitka/
Nosieval som kratke a vobec som neriesil dlhe lebo teplo a pod.
Az kym som si nekupil... http://www.foxracing.sk/shop/index.php?rid=shop-detail&tovar=Reflex+Gel+rukavice+09
Nikdy si uz nekupim kratke. Jazdim s nimi aj XC v horucavach aj FR a lepsie som sa nikdy necitil.
Vrchna latka je fakt pevna a dost priedusna a rukavica sa ani nepohne na ruke a vobec sa mi nezbera pod dlanou ked drzim grip.
ja mam kratke a je pravda ze sa lepsie jazi s dlhymi lebo sa nesmikaju ani packy a tak ale zase ked sa chces posparat v nose alebo poskrabat je lepsie mat kratke
čaute bikeri! Aké máte skúsenosti s rukavicami DIRTPAW s krivou hlavou líšky? prevedenie je úplne super čo sa designu týka, ale nejak sa mi zdá že aj keď perfektne sadnú, tak zošitie koncov prstov sa zarezáva medzi nechty...
na čo sú Ti zjazdové rukavice?teda aspoň podľa Tvojho obrázku sa mi to zdá čudné...
btw ja nosím tieto,rok na XC,celoročne,teraz už 2hý rok dostávajú zabrať na zjazdoch..
Freeridovo /nazvem to tak/ zalozeni jedinci vsak vozia vacsinu roka cele, koli ochrane, istoty uchopu apod...myslim si...alebo nenosia ziadne ... ...
Aj XC založení jedinci to tak vozia. Neviem prečo, ale jazdí sa tak lepšie. Aj to lepšie vyzerá.
Inak dlhoprsté rukavice Kelly´s (konkrétne Eragon) idú veľmi rýchlo do preč. Dostal som ich 28.8. v Dubnici, jazdím ich na tréningu, resp. keď nie som v tímovom drese a sú značne opotrebené. To mi meriďácke neurobili, teda urobili, no po kapánek dlhšom čase...
mam pocit, ze cim jednoduchsie rukavice tym lepsie. ja vozim nejake obycajne MX rukavice a nestazujem si... najblizsie skusim NoFear, koli dobremu ohlasu z mojho okolia
no tie Dirtpaw sú prevedením designovo perfektné, no ako zvyčajne keď si kúpim to čo sa mi páči stojí to za hov*o a to čo je bežné, nič výzorovo úžasné to zvykne aj plniť svoj účel, letné bez prstov mám tri krát lacnejšie meridy a dojem z jazdy ovela lepší než tieto. Jo sú to freeridové rukavice.
MarianSUP prečo ich už nechceš vidieť? je viac konkrétnych dôvodov? díky
robí vôbec fox niečo čo nielen dobre vyzerá ale aj dobre slúži čo sa týka celoprstových rukavíc? keď som si skúšal rukavice od spešla vôbec mi nesadli na ruky, a väčšie ako XXL sa už nerobia, mám moc dlhé prsty, jedine odseknúť
Prvý pár sa mi po dvoch výjazdoch na palci rozpáral. Druhý pár ma na prstoch hodnú dobu tlačil do brušiek kvôli zle umiestneným švom, ale už vcelku povolili, takže to nieje také hrozné. V lete jazdím vďaka penovým gripom našťastie bez rukavíc. Silikónové protišmykové plôšky sú zle umiestnené... Ale aspoň som ich mal za dobrú cenu. Na budúcu sezónu to vidím na Northwave rukavičky, sú na ne dobré ohlasy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=399&category_id=158&option=com_virtuemart&Itemid=79
http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=399&category_id=158&option=com_virtuemart&Itemid=79
A pri zjazdoch necitis narazy??Netrpnu ti dlane???Maju dobry system odvetrania?
Konceky prstov trcia z roztrhnutych rukavic, take neber
to Marvin: pokial si v kratkych neopekas na ukazovaku spekacok, nevidim jediny rozdiel v opaleni /pokial teda nenosis rukavice z fitka/
Az kym som si nekupil...
http://www.foxracing.sk/shop/index.php?rid=shop-detail&tovar=Reflex+Gel+rukavice+09
Nikdy si uz nekupim kratke. Jazdim s nimi aj XC v horucavach aj FR a lepsie som sa nikdy necitil.
Vrchna latka je fakt pevna a dost priedusna a rukavica sa ani nepohne na ruke a vobec sa mi nezbera pod dlanou ked drzim grip.
Máte s ními skúsenosti? dík za každý názor
btw ja nosím tieto,rok na XC,celoročne,teraz už 2hý rok dostávajú zabrať na zjazdoch..
Aj XC založení jedinci to tak vozia.
Inak dlhoprsté rukavice Kelly´s (konkrétne Eragon) idú veľmi rýchlo do preč. Dostal som ich 28.8. v Dubnici, jazdím ich na tréningu, resp. keď nie som v tímovom drese a sú značne opotrebené. To mi meriďácke neurobili, teda urobili, no po kapánek dlhšom čase...
Inak ja tiez na XC vozim dlhoprste rukavice Fox-Sidewinder a 661-Descent.
MarianSUP prečo ich už nechceš vidieť? je viac konkrétnych dôvodov? díky