To, ze je RU z titanu neznamena, ze je odolnejsi/pevnejsi, ale ze je lahsi. Cize ak Ti nejde o gramy, tak to nema vyznam. Ak chces pevnejsie RU, tak si kup 5 mm RWS od DT. Su tazsie a drahsie, ale su super (na rozdiel od klasickych RU nevznika casom problem s opotrebenim klzneho ulozenia pakoveho mechanizmu).
Inak to som vyssie nenapisal - samozrejme aj 5 mm RWS existuje v Ti verzii (len aby nevzniklo nedorozumenie). Otazkou je, ci uspora 11 gramov stoji za vyse dvojnasobnu (a nie malu) investiciu.
DT- rychloupínák MTB přední RWS - ocel 5 x 100mm, ( 43g ) 720.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB zadní RWS - ocel 5 x 135mm, ( 48g ) 720.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB přední RWS-titan 5 x 100 mm, ( 38g ) 1560.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB zadní RWS-titan 5 x 135 mm, ( 42g ) 1560.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB přední RWS-titan 5 x 100 mm, ( 38g ) ALU páčka 1770.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB zadní RWS-titan 5 x 135 mm, ( 42g ) ALU páčka 1770.00,- K
A este existuju 9/10 mm RWS upinaky, ale na tie uz treba iny naboj, takze tie sem nedavam. Kto chce, tak si ich najde na stranke co com uviedol...
Existuje aj moznost kupit RWS v oceli a osky tam prehodit z nejakych lacnych titanovych. Vyjde to rovnako, ak nie lacnejsie, ako titanova verzia a este ti zostanu jedny upinaky navyse.
Co sa tyka tych KCNC, tak som zatial maximalne spokojny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobkysk.php?idKateg=2&idsk=95
len obrazky maju prehodene s klasickymi...
Inak to som vyssie nenapisal - samozrejme aj 5 mm RWS existuje v Ti verzii (len aby nevzniklo nedorozumenie). Otazkou je, ci uspora 11 gramov stoji za vyse dvojnasobnu (a nie malu) investiciu.
DT- rychloupínák MTB přední RWS-titan 5 x 100 mm, ( 38g ) 1560.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB zadní RWS-titan 5 x 135 mm, ( 42g ) 1560.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB přední RWS-titan 5 x 100 mm, ( 38g ) ALU páčka 1770.00,- Kč
DT- rychloupínák MTB zadní RWS-titan 5 x 135 mm, ( 42g ) ALU páčka 1770.00,- K
A este existuju 9/10 mm RWS upinaky, ale na tie uz treba iny naboj, takze tie sem nedavam. Kto chce, tak si ich najde na stranke co com uviedol...
RWS 10 mm osu mam na Santicovi a je super.
Co sa tyka tych KCNC, tak som zatial maximalne spokojny.
Romanx super link a super ceny
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobkysk.php?idKateg=2&idsk=12
Prípadne ak chceš prerobiť náboj, na to sa spýtaj rovno tu a si na istom:
http://www.bottico.cz/admin/modules/eshopper.php