neni zla cena normalne ide po 5 500 sk - katalogova cena. a su naplnene a odvzdusnene?? a je to za 1ks alebo par??
Je tam jasne napisane, ze je to
Brzda kotoučová hydraulická Shimano LX Dual Control, přední
A co sa tyka ceny, tak vyssia cena je samozrejme dan za to, ze to nie je komplet P+Z. Navyse je to bez kotuca, cize ho budes musiet za dalsie $ dokupit...
Na kupkolo maju P+Z vratane kotucov za 5.550,- Kc, co sa mi zda lepsi kauf, ale rozhodnutie je samozrejme na tebe
hej oplati, ale chcem len prednu, lebo nemam peniaze aj ne prednu aj zadnu a este naboje a vsetko co k tomu treba. preto hladam len take co je len predna. a kotuc sa da zohnat za celkom slusnu cenu. bude to asi tento http://www.global-sport.cz/cyklo/dily-mtb/brzdy-kotoucove/kotouce/brzdovy-kotouc-shimano-lx-cl-180mm.html
Povodne som chcel tie z kupkolo, uz som takmer obiednaval, ale napisali mi ze sa neda niak ziednat len predna . ibaze by dakto kupil zadnu aj ja by som si nechal len prednu .
To Lapierre310 su odvzdusnene aj naplnene
Za ten dual+kotuc das cez 3700Kc + postovne... a ako spominas potrebujes este naboj atd... ale rozhodnutie je samozrejme na tebe...
Pred letom som rozmyslal o upgrade z V-ciek na hydraulicke kotuce.
Ked som si vsak prepocital naklady na ten upgrade (kolesa+brzdy cca 12.000Kc), tak som sa radsej rohodol predat cely bajk.
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den a nasledne som kupil fungel novy na hydraulickych kotucoch a vyslo ma to rozhodne menej (cena za stary bajk + doplatok 5.000Kc)
Za ten dual+kotuc das cez 3700Kc + postovne... a ako spominas potrebujes este naboj atd... ale rozhodnutie je samozrejme na tebe...
Ked som si vsak prepocital naklady na ten upgrade (kolesa+brzdy cca 12.000Kc), tak som sa radsej rohodol predat cely bajk.
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den a nasledne som kupil fungel novy na hydraulickych kotucoch a vyslo ma to rozhodne menej (cena za stary bajk + doplatok 5.000Kc)
ja viem ze ma to vyde draho, ale bike ma len pol roka. a ak by som vtedy kupil na hydrach tak by bud neboli take kvalitne, alebo by bike stal za nic. a vtedy som nemal na priplatenie si za kotuce (presnejsie oco nemal) . naboj som nasiel za 750 SK sice je len deore, ale asi bude stacit. a cele ma to musi vynst do 6500, lebo viac nemam.
ja viem ze ma to vyde draho, ale bike ma len pol roka. a ak by som vtedy kupil na hydrach tak by bud neboli take kvalitne, alebo by bike stal za nic. a vtedy som nemal na priplatenie si za kotuce (presnejsie oco nemal) . naboj som nasiel za 750 SK sice je len deore, ale asi bude stacit. a cele ma to musi vynst do 6500, lebo viac nemam.
Uz som to pisal - rozhodnutie je na tebe.
Ak ti ta cena vyhovuje a je to naozaj to co chces, tak si to kup
No a ked mas ten cenovy limit nezabudni si preverit, ci ti bude pasovat dlzka spic...
viem uz som kontroloval bol som v obchode kde som kupil poradil mi naboj a ze by malo pasovat, ale dajak mama zacina byt proti tomu tak neviem ci sa podari kupit . aj ked oco je silne za
Nezblaznil si sa s tym DEORE nabojom za 750,- ?!
Ked chces shimano brzdy pravdepodobne bude kotuc uchyteni pomocov center locku - kukni na kolokram a kupkolo naboj nebude stat viac ako 400...
Bude esle lepsie ked namotas nejake spolubajkera na nakup aby ta vyslo lacnejsie postovne
Nezblaznil si sa s tym DEORE nabojom za 750,- ?!
Ked chces shimano brzdy pravdepodobne bude kotuc uchyteni pomocov center locku - kukni na kolokram a kupkolo naboj nebude stat viac ako 400...
Bude esle lepsie ked namotas nejake spolubajkera na nakup aby ta vyslo lacnejsie postovne
Sak aj v tom e-shope global-sport.cz maju Shimano naboje okolo 500Kc, takze to moze mat v ramci jedneho postovneho...
hej mozem, ale v kellyse mi potom prepletu kolesa (lebo aj brat by chcel kupit) za polovicu. a ak by som to tam nekupil, asi by to tak lacno nevyslo. a tie na globale som uz kukal aj rozmyslam o nich, ale sam so to namontovat a prepliest neviem .
Kosto,nakup si bars co bars de a co najlacnejsie a ked budes secko pekne mat po kope...zanesies im to do servisu s milou tvarou ze si to prosim namontovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je tam jasne napisane, ze je to
A co sa tyka ceny, tak vyssia cena je samozrejme dan za to, ze to nie je komplet P+Z. Navyse je to bez kotuca, cize ho budes musiet za dalsie $ dokupit...
Na kupkolo maju P+Z vratane kotucov za 5.550,- Kc, co sa mi zda lepsi kauf, ale rozhodnutie je samozrejme na tebe
http://www.kupkolo.cz/advanced_search_r ... ds=dual+LX
Povodne som chcel tie z kupkolo, uz som takmer obiednaval, ale napisali mi ze sa neda niak ziednat len predna
To Lapierre310 su odvzdusnene aj naplnene
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den
Stary bajk sa cez inzerat predal hned na druhy den
ja viem ze ma to vyde draho, ale bike ma len pol roka. a ak by som vtedy kupil na hydrach tak by bud neboli take kvalitne, alebo by bike stal za nic. a vtedy som nemal na priplatenie si za kotuce (presnejsie oco nemal)
Uz som to pisal - rozhodnutie je na tebe.
Ak ti ta cena vyhovuje a je to naozaj to co chces, tak si to kup
No a ked mas ten cenovy limit nezabudni si preverit, ci ti bude pasovat dlzka spic...
Sak aj v tom e-shope global-sport.cz maju Shimano naboje okolo 500Kc, takze to moze mat v ramci jedneho postovneho...