nechce sa mi zakladať novú tému, tak tu... tie fulcrumy na bikez.cz vyzerajú super aj cena je parádna, len tam niekde nevidím, či tam sú náboje CLockové alebo 6boltové, lebo na kupkolo.cz sú CLockové a na ofiko stránke sa skôr tvária ako 6bolt. a už som z toho dosť popletená (btw. ja hľadám 6boltové).
dostala som odpoveď... perfektný prístup. Odpoveď do pol hodiny a ešte aj taká, ktorá človeku nepokazí náladu
Dobrý den,
díky za Váš dotaz ! Kola Red Metal 5 už jsou skladem pouze pro Center-Lock, na 6 šroubů budou skladem až koncem roku.
Pokud sháníte kola na IS, mohu Vám udělat nějakou vynikající nabídku na cenu s kotouč Center-Lock, abych kompenzoval cenu.
Náhradní dráty a ložiska ke kolům jsou vždy skladem. Cena za drát vč. niple je 35Kč, cena ložiska EZO je 260kč, náhradní ráfky jsou po 800Kč.
Pokud by jste měla o kola zájem, je možné Vám k nim dodat třeba i kazetu nebo plátě za akční cenu, případně úplně jiné další komponenty ! Dneska mám dobrou náladu, tak rozdávám slevy
S pozdravem
Richard Neuman - bikez.cz
stqeno, ani ja som zatial problem nemal, ale co nie je moze byt (staci aby jedna skrutka "zrastla" s nabojom a uz je to tu). CL je naozaj bezproblemovy a vdaka pouzitiu kluca na kazetu sa kotuc aj lahsie a rychlejsie de/montuje.
Bubu: Nepokazi? Skor zlepsi na cely den. Super odpoved a super pristup a to uz ani nehovorim o kompletnom sortimente nahradnych dielov skladom. Nevahaj.
dostala som odpoveď... perfektný prístup. Odpoveď do pol hodiny a ešte aj taká, ktorá človeku nepokazí náladu
kedze setris bubaky kde sa da, ak budes chciet objednavat kolesa od risa tak povedz, ja byvam v brne ale do BA chodim kazdy piatok v podstate.. vramci CR je postovne lacnejsie, ak nie rovno zadarmo, a je to aj rychlejsie ako cez slovensku postu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na shimana zabudni
Napr.:
http://www.kupkolo.cz/produkty/Zapletena-kola-horska_70/shimano_269/Shimano-WH-M565_1470.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Zapletena-kola-horska_70/mavic_270/Mavic-Crossride-08-INTL-6-der_2145.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Zapletena-kola-horska_70/mavic_270/Mavic-Crossride-08-Center-Lock_1865.html
V kazdom pripade tie Fulcrumy su na tom jednoznacne najlepsie z uvedenych.
P.S. Ked si mozete vybrat, tak odporucam CenterLock a nie INTL. Tych 6 torx skrutiek je akurat tak 6 potencialnych problemov.
Už som im napísala mail...uvidím čo odpíšu
díky za Váš dotaz ! Kola Red Metal 5 už jsou skladem pouze pro Center-Lock, na 6 šroubů budou skladem až koncem roku.
Pokud sháníte kola na IS, mohu Vám udělat nějakou vynikající nabídku na cenu s kotouč Center-Lock, abych kompenzoval cenu.
Náhradní dráty a ložiska ke kolům jsou vždy skladem. Cena za drát vč. niple je 35Kč, cena ložiska EZO je 260kč, náhradní ráfky jsou po 800Kč.
Pokud by jste měla o kola zájem, je možné Vám k nim dodat třeba i kazetu nebo plátě za akční cenu, případně úplně jiné další komponenty ! Dneska mám dobrou náladu, tak rozdávám slevy
S pozdravem
Richard Neuman - bikez.cz
Bubu: Nepokazi? Skor zlepsi na cely den.
P.S. Zihadlo ma predbehlo.
kedze setris bubaky kde sa da, ak budes chciet objednavat kolesa od risa tak povedz, ja byvam v brne ale do BA chodim kazdy piatok v podstate.. vramci CR je postovne lacnejsie, ak nie rovno zadarmo, a je to aj rychlejsie ako cez slovensku postu..
EDIT: Jo, bubu, ak budeš brať tie kolieska, mohlo by sa napchať do škatule aj zo 5-8 špíc? Nejako som už 1 ohol.