ked skocim z obrubnika, alebo stojim na pedaloch a prudko zaberam do pedalov, tak mi prehodi retaz..sposobuje to dost tazkosti ...mam novu kazetu aj retaz, neviem ci to nemoze byt v pile.....
diky
posledna vec, premeral si retaz, ci je taka ista dlha ako stara (rovnaky pocet clankov). ja som si totiz na stary bike kupil novu, ktora je kapanek dlhsia a robi mi to iste na kazete (5-7) pri vacsom zabere
to AtTack3r1: chod do servisu a DAJ SI NASTAVIT PREHADZOVACKU
tiez mi to robi na mojom aliviu (sliapem do kopca a zrazu preskoci retaz a to nehovorim ani o tom, ked mi to v jednej polohe preskacuje z jedneho prevodu na druhy), ale to iba kvoli tomu, lebo som si ju tam dal iba docasne na "okrasu"
tak sup sup, zajtra rychlo do servisu a mas po probleme
nieco okolo 1500 sk :D to asi staci :D
ale tak nechcem investovat do blbosti......proste standart na rychlejsi XC dolu kopcom
DH sa to neda nazvat a FR tez moc ne
okolo 1500 ta vyjdu pily Deore komplet aspon myslim
a inak aspon ze nesi ako tie deti co tvrdia ze jazdia FR a DH pritom nevedia co to je a ani biky nemaju na to vooobec urcene DD
to LX mam z kolokramu.cz a nic mu nie je. preco od nich nebrat, ked su najlacnejsi mne to nevadi. zohnal som tam kluky, kazetu aj retaz za menej, ako u nas len kluky. to uz za to stoji
problem tam nie je. posles im peniaze na ucet (trva to do 6 dni), oni to vzapati po obdrzani penazi poslu a mas to (ja som to mal na 2.den po odoslani). NO PROBLEMO
no skombinovat by to slo ale podla mna mat kluky LX ak mas alivio v zadu skor by som dal Deore a casom za zvysok prerobil na komplet deore ale ak kupis kluky LX budes spokojny na 100%
je to na 9kolo ale podla mna s pilami nebudu az tak problemy lebo tie kluky patria do sady 9-kolo ale myslim ze tam by maa slapat aj 8retaz lebo ta myslim je sirsia a to by u kluk nemalo byt nejake zavazne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez mi to robi na mojom aliviu (sliapem do kopca a zrazu preskoci retaz a to nehovorim ani o tom, ked mi to v jednej polohe preskacuje z jedneho prevodu na druhy), ale to iba kvoli tomu, lebo som si ju tam dal iba docasne na "okrasu"
tak sup sup, zajtra rychlo do servisu a mas po probleme
AKU MAM KUPIT PILU ???
ale tak nechcem investovat do blbosti......proste standart na rychlejsi XC dolu kopcom
DH sa to neda nazvat
a inak aspon ze nesi ako tie deti co tvrdia ze jazdia FR a DH pritom nevedia co to je a ani biky nemaju na to vooobec urcene
ale tak ja investujem ked bude treba
http://www.kupkolo.cz/produkty/extra_18 ... _2608.html