Chlapi, zistil som, že mi začína trochu slziť jeden simering na vidlici. Je to podľa vás v norme, alebo zrelé na výmenu krúžku resp. v mojom prípade asi reklamáciu?
Je to vidla Fox Float a zdá sa mi, že 300km, ktoré sú na nej zatiaľ najazdené je dosť málo na to, aby s ňou začali byť takéto problémy.
300km a mas skrabanceky na nohach(pre detailistov )??? inac aj ked to utries tak to robi stale? robi to len ked behas po celom zdvihu alebo aj ked vobec nepruzi?
Prvý krát, keď mi to urobilo, tak to bolo zaslzené o dosť viacej. Tak som ten simering nadvihol a trochu ho vyčistil aj zospodu, tak to dnes bolo uslzené o niečo menej. Dnes som to zase čistil, uvidíme ťo to spraví. Nohy nevyzerajú byť doškriabané (ale nepozeral som ich s mikroskopom). Schválne som tam teraz ten krúžok nasadil tak, aby bol trochu pootočený oproti pôvodnej polohe, že či to bude slziť na inom mieste.
Dnes som určite nebehal po celom zdvihu (podľa "krúžkov" z usadeného bordelu). Snažil som sa počas výletu spozorovať, kedy uvidím prvé stopy oleja a ukázali sa až po cca 30km.
Či to robí, aj keď nepruží, to teda neviem. Asi by som si mal dať nejaký výlet po ceste so zamknutou vidlou.
Este som nevidel Foxu ktora by to nerobila(mozno aj hej ale skor si vsimnem ze tecie) a pokial viem tak pri otvorenom oleji je to vseobecne dost caste.
Ja sa chcem ešte tento týžden s ňou zastaviť v slovkolexe - veď za pokus to stojí, že ako dlho to vydrží, keď sa tam dá nové origo tesnenie.
Ako dlho trvalo dodanie tých enduro tesnení? Bolo poštovné iba sľubovaných 5 USD alebo viac?
tak a už sú doma, celkovo ma stáli 844 SK, ale na moje prekvapenie prišli namiesto sivých nádherné modré vrchné tesnenia, už sa teším na piatok keď ich budem meniť.
To je dobrá správa. Ja som zatiaľ tak ďaleko, že mi z účtu odišlo cca. 930 Sk. Ale to bude asi tým, že na fox sú o pár dolárikov drahšie než na macochu.
Dnes som vidlu zaniesol do slovkolexu - tesnenia mi vymenia bez problémov v rámci záruky. Som zvedavý ako dlho budú tesniť.
To je dobrá správa. Ja som zatiaľ tak ďaleko, že mi z účtu odišlo cca. 930 Sk. Ale to bude asi tým, že na fox sú o pár dolárikov drahšie než na macochu.
Dnes som vidlu zaniesol do slovkolexu - tesnenia mi vymenia bez problémov v rámci záruky. Som zvedavý ako dlho budú tesniť.
Tak a už sú na Macoške, včera som si ich nahodil, krásna prácička, chod by som chcel oprobovať už dnes, uvidíme čo počasie dovolí, inak chcem počkať do 10.00 keď laboratórium vo Francúzsku zverejní výsledky B vzorky F. Landisa. Už sa neviem dočkať tej senzácie.
Ja pôjdem tie nové zo slovkolexu vyskúšať až v nedelu. A na tie endura mi prišiel mail s potvrdením, že mi už boli odoslané a že to potrvá asi 10 pracovných dní, kým dorazia.
Pozriet sa dali aj na nete, skôr som zvedavý na ich funkčnosť.
Keď dorazia, tak ich nebudem vymieňať hneď ale počkám, kým sa zase tie nové, čo mi tam dali neprejavia. Prípadne, ak sa neprejavia, tak ich vymením, až keď budem meniť olej.
Mám ten istý problém s Fox Vanilla. Keď s ňou jazdím razantnejšie, tak slzí viac. Predtým som mal Fox Float, aj tá slzila ,ale menej. Chlapi, potom napíšte, aké máte skúsenosti s výmenou tých gufer.
ivan: Podľa recenzií, ktoré som čítal na nete je rozdiel patrný už na prvý pohľad. Na floate mi normálne na vnútorných nohách ostáva olejový film. S týmito guferami údajne ani ten film na nich nie je, čo má v ďalšom pozitívny vplyv na to, že sa na nohy chytá menej špiny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som určite nebehal po celom zdvihu (podľa "krúžkov" z usadeného bordelu). Snažil som sa počas výletu spozorovať, kedy uvidím prvé stopy oleja a ukázali sa až po cca 30km.
Či to robí, aj keď nepruží, to teda neviem. Asi by som si mal dať nejaký výlet po ceste so zamknutou vidlou.
JJ, včera som si prečítal fórum a recenzie na mtbr.com a tiež som dospel k záveru, že to je asi jediné riešenie, ktoré má zmysel.
Ako dlho trvalo dodanie tých enduro tesnení? Bolo poštovné iba sľubovaných 5 USD alebo viac?
mozno tam nieco najdete
To je dobrá správa. Ja som zatiaľ tak ďaleko, že mi z účtu odišlo cca. 930 Sk.
To je dobrá správa. Ja som zatiaľ tak ďaleko, že mi z účtu odišlo cca. 930 Sk.
Tak a už sú na Macoške, včera som si ich nahodil, krásna prácička, chod by som chcel oprobovať už dnes, uvidíme čo počasie dovolí, inak chcem počkať do 10.00 keď laboratórium vo Francúzsku zverejní výsledky B vzorky F. Landisa. Už sa neviem dočkať tej senzácie.
nie sú chutné
sorry za kvalitu
Keď dorazia, tak ich nebudem vymieňať hneď ale počkám, kým sa zase tie nové, čo mi tam dali neprejavia. Prípadne, ak sa neprejavia, tak ich vymením, až keď budem meniť olej.