Otazka do plena. Vozi niekto model Xpedo M-Force XMF4AC? Jedna sa mi o model s Al-telom a CrMo osou. Vaha prijemnych 275g. Chcel by som ich vymenit za Sh. PDM-520 a zaujima ma vydrz a kvalita nacvaknutia/vycvaknutia. http://xpedo.com/pedals/mf.htm# - vpravo hore
jj, vaha a este tie 520 sa mi nejako nepozdavaju. Nabehane nieco okolo 3000 km a uz maju vakel a na lavom mi nejde zostelovat predpatie. Na predchadzajucich SC mam a mal som 540 a bez najmensich problemov. Su to ale tiez kotvy. Tie Exustary su tiez vo vyhlade, ale ohlasy na ne su vselijake. Preto sondujem aj tie XPeda.
Roman, co sa tyka zivotnosti, tak zatial nemozem dat dostatocnu referenciu - ja mam na nich odjazdene ledva 600 km, kamos mozno 2000. Prilis malo na zhodnotenie...
Tie Exustary som mal, vydrzia tak 1 max 1,5 sezony.Dost sa kuframi otlaci telo pedalov, a tiez celkom rychlo chytia vakel.
Zivotnost tych 520 je urcite dlhsia, momentalne vozim na dvoj bajkoch Look Quartz, ale tiez ziadna hitparada...
No prave toto som sa docital o tych Exustaroch a preto som bol zvedavy na referencie o XPedach. Viem, ze keby som tam dal 540, resp. XT tak mi vydrzia doalejuja, ale chcel som nieco usetrit na vahe a ostat na SPD. Tym sa ponuka trochu scvrkava. Inak aj tie 520 sa uz otlacili od kufrov a to ich vozim 2 mesiace-nic moc teda. Ale asi dan za Al telo.
nebrat, bude tu stejný problém jak u Exustarů, kufr zlikviduje al tělo.
pokud tak vyšší model který má titanovou klec,
jinak vozím dva modely X-Ped ty nejvyšší s titanovou klecí a osou 212g a s titanovou klecí a nerez osou 252g a max spokojenost, zacvaknutí super, drží dobře nic se nekur.... vakl nevzniká.
na prvních pedálech už bude 7-8t km určitě a bez problémů.
jinak X-pedo je v podstatě Welgo.
na dalším kole mám 540 a ty X peda mě přijdou naprosto srovnatelné po funkční stránce, váhaje samojinde
Otazka do plena. Vozi niekto model Xpedo M-Force XMF4AC? Jedna sa mi o model s Al-telom a CrMo osou. Vaha prijemnych 275g. Chcel by som ich vymenit za Sh. PDM-520 a zaujima ma vydrz a kvalita nacvaknutia/vycvaknutia. http://xpedo.com/pedals/mf.htm# - vpravo hore
co tak XTRka?sice vaha vyssia, ale ty si dupac , par g navise utiahnes zatial na nich 4500km a ani nevedia.. vakel ziadny ,chod super
520ky mi tiez po 3ke chytili vakel
welga 919 chytili vakel uz po 2,5 tis.km a vrzgotali od novoty kufre
super, na Tvoju reakciu som cakal. Viem ze Xpeda=Welgo
Uvidim a asi si nakoniec priplatim za Ti verziu / CrMO osku. Prave toho Al tela som sa najviac obaval. 540 maju vsetko ocelove a vydrzia preto neskutocne vela, len keby ta hmotnost bola prijatelnejsia.
Xpeda maju tiez otvorenu konstrukciu ako 540, takze by sa nemali tak zanasat sajrajtom a na nacvaknutie som cosi malo cital, ze je naozaj dobre.
Vdaka
Miso: tu ani nejde o to ci to utiahnem alebo nie, ale o to ci to vobec tahat Po vymene jestvujucich pedalov sa da realne usetrit 100g a funkcne si polepsit. Ak by som sa nezamyslal nad hmotnostou, tak tam dam 540/XT a mam vystarane.
jj zacvaknutí i vycvaknutí je fakt přesné a dobré, výhoda těchhle pedálů proti konkurenci je že přední část zámku kufru je napevno, nehýbe se a na pružině chodí jen zadní část, takže nepřetláčíš dvě pružiny která každá může fungovat trošku jinak, ale jen jednu.
super. A ko je to so Shimano kuframi? Bez problemov? Som cital, ze Exustary funguju lepsie s ich kuframi (Na 2 tretrach mam teraz Exustaracke kufre az tusim na 2 Shimanacke). Tie s Cr/Mo osou by boli asi moja volba, len ich este zohnat za rozumnu cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co tak o 30% lacnejsie, osvedcene a s vahou takmer identickou (realna vaha 280g/par)?
http://www.bike-discount.de/shop/k417/a7397/e-pm25.html
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=22_70&products_id=2306
Zivotnost tych 520 je urcite dlhsia, momentalne vozim na dvoj bajkoch Look Quartz, ale tiez ziadna hitparada...
pokud tak vyšší model který má titanovou klec,
jinak vozím dva modely X-Ped ty nejvyšší s titanovou klecí a osou 212g a s titanovou klecí a nerez osou 252g a max spokojenost, zacvaknutí super, drží dobře nic se nekur.... vakl nevzniká.
na prvních pedálech už bude 7-8t km určitě a bez problémů.
jinak X-pedo je v podstatě Welgo.
na dalším kole mám 540 a ty X peda mě přijdou naprosto srovnatelné po funkční stránce, váhaje samojinde
http://xpedo.com/pedals/mf.htm# - vpravo hore
co tak XTRka?sice vaha vyssia, ale ty si dupac
520ky mi tiez po 3ke chytili vakel
welga 919 chytili vakel uz po 2,5 tis.km a vrzgotali od novoty kufre
Uvidim a asi si nakoniec priplatim za Ti verziu / CrMO osku. Prave toho Al tela som sa najviac obaval. 540 maju vsetko ocelove a vydrzia preto neskutocne vela, len keby ta hmotnost bola prijatelnejsia.
Xpeda maju tiez otvorenu konstrukciu ako 540, takze by sa nemali tak zanasat sajrajtom a na nacvaknutie som cosi malo cital, ze je naozaj dobre.
Vdaka