Caute. Chcel by som si len zistit ako sa pohybuje cena komplet sramu x.0 teda prehadzovacka a presmykac a chcel by som vediet ci to si musim kupit aj tie packy k tomu na prehadzovanie alebo mi postacia Shimano deore. Musim sa priznat ze v tomto nemam moc prehlad
takze uz to mam nahodene...neviem sa dockat vikendu (cez tyzden sa moc neda,pracovne povinnosti).Inak nahodenie a nastelovanie je velmi jednoduche....potom hodim dojmy.
takze dnes(t.j. sobota) som bol prevetrat sram X9.....a div divuci!!! nemusel som prezadzovac ani raz dostelovavat.Inak taky rychly a presny prehadzovac som este na biku nemal,ked nepocitam ziletku s ultegrou....len dve veci mi vadia...1.preco som ho uz skor nevyskusal...
2.preco aj shimano nema nieco take...(shimano byvala moja srdcova zalezitost)
no, ako to tu tak vychvalujete, tak aj ja rozmyslam nad tym, ze kupim nejaky ten SRAM.... nizsiu sadu, ako imino sp. ....
zostava asi takato: prehadzov. SRAM-M5 (alebo SRAM-MSX5)
radenie: SRAM-R4HP8 (neviete, co znamena velkost "halfpipe" ?)
ako spolupracuje SRAM z presmykom SH Alivio? musim potom menit aj retaz a osemkolo?
to FLASHBANG: sram radenie funguje na shimano presmykoch bez problemov. tam sa pomer tahu lanka nezmenil. ja mam tiez smyk od shimana.
ten hlafpipe si niesom isty ale malo by to oznacovat dlzku tej otocnej rukovate. kratke oznacuju shorty a dlhe halfpipe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2.preco aj shimano nema nieco take...(shimano byvala moja srdcova zalezitost)
zostava asi takato: prehadzov. SRAM-M5 (alebo SRAM-MSX5)
radenie: SRAM-R4HP8 (neviete, co znamena velkost "halfpipe" ?)
ako spolupracuje SRAM z presmykom SH Alivio? musim potom menit aj retaz a osemkolo?
ten hlafpipe si niesom isty ale malo by to oznacovat dlzku tej otocnej rukovate. kratke oznacuju shorty a dlhe halfpipe.