V nemeckom casopise Mountain Bike som videl fotky z Eurobiku 2004 a okrem ineho tam bola fotka karbonoveho hardtailu znacky Storck. Bike mal vidlicu Rock Shox SID zelenozltej farby, kotucove brzdy, pneumatiky Schwalbe a komponenty znacky Tune. No zaujal ma hlavne svojou vahou - podla toho co tam pisali by to malo byt 7,1 kg - minimalna vaha CESTNYCH bicyklov je podla UCI 7 kg.
Nevie niekto o tomto biku nieco viac? Casopis doma nemam a na stranke Storck-u som ho nenasiel.
No ci 7.1 alebo 7.8, to je myslim uplne jedno, uz pouzitelny MTB pod 9kg som si nevedel celkom dobre predstavit
Ten na stranke Storcku sa velmi podoba, len farba a pneumatiky su ine ale to na vystave bol mozno nejaky prototyp; nenafarbeny aby bolo vidno karbonove vlakna. V kazdom pripade ta farba SID-a a zlata retaz+kazeta+naboje su nezamenitelne.
Paci sa mi. Kupujem.
to MMX> UCI predpisuje minimálnu váhu cestných bicyklov z dôvodu bezpečnosti, je 6 800 g a v súčasnosti nie je problém dostať sa nižšie
to MMX> ešte veľa kapusty musíš pojesť, dlho ťažko pracovať alebo ľahko okrádať, tunelovať, prepadnúť veľa bánk aby si si mohol dovoliť kúpiť taký bike...
to MMX> rám sa nefarbí pre úsporu cca 100 g váhy a nie pre viditeľnosť karbónových vlákien
1. S tou minimalnou vahou som to myslel akoze minimalna povolena vaha, viem ze existuju aj lahsie kusy (Canyon - 3.8kg)
2. Ak by som si kazdy mesiac odlozil z vyplaty len 1000sk, mal by som ho uz asi o 20 rokov
3. 100g? Tolko usetrim ked si poriadne odplujem A navyse ked poskrabem farbu, je to v pohode. Ale ked zarypes do karbonu, hlavne aj to je monocoque ram...
Add 3) Ja som písal o farbe, nie o laku chrániacom karbon. Karbón je možné povrchovo upraviť len nalakovaním na ochranu karbónu, alebo nalakovať a nafarbiť alebo nalakovať, nafarbiť a nakoniec nalakovať farbu... Každá vrstva má svoju váhu.
Cervo!!! Saq ten 7.8kg Storck je FULL! Som si to vsimol az teraz
Takze odpocitaj kyvadlo, tlmic, loziska, orandzovy lak a mas ten na fotke z Eurobiku s vahou okolo 7kg.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale 7.8 kg má tento Storck: http://www.storck-bicycle.de/de/news/ne ... .asp?ID=23
Ten na stranke Storcku sa velmi podoba, len farba a pneumatiky su ine ale to na vystave bol mozno nejaky prototyp; nenafarbeny aby bolo vidno karbonove vlakna. V kazdom pripade ta farba SID-a a zlata retaz+kazeta+naboje su nezamenitelne.
Paci sa mi. Kupujem.
to MMX> ešte veľa kapusty musíš pojesť, dlho ťažko pracovať alebo ľahko okrádať, tunelovať, prepadnúť veľa bánk aby si si mohol dovoliť kúpiť taký bike...
to MMX> rám sa nefarbí pre úsporu cca 100 g váhy a nie pre viditeľnosť karbónových vlákien
2. Ak by som si kazdy mesiac odlozil z vyplaty len 1000sk, mal by som ho uz asi o 20 rokov
3. 100g? Tolko usetrim ked si poriadne odplujem
Takze odpocitaj kyvadlo, tlmic, loziska, orandzovy lak a mas ten na fotke z Eurobiku s vahou okolo 7kg.