kedze Vcka uz pomaly zo sortimentu vypadavaju, rozhodol som sa aj ja prejst na kotuce. Som s nimi spokojny, no mam problem ktoremu nechapem... Brzdy nastavim, kotuca sa ani nedotykaju, no akonahle pride nejaky dlhsi zjazd kde brzdy trochu zahrejem alebo co.. tak zadna zacne suchat o kotuc. neviem ci to ma nejaky vplyv na jazdu, ale kazdopadne by to asi robit nemalo... vydava to neprijemne zvuky. akonahle brzdy zase schladnu tak zase prestanu suchat..
netusite niekto cim moze byt tento problem sposobeny?
dik
zaujimave...
btw: neviem ci som to robil dobre ale vzdialenost platniciek od kotuca som nastavoval stylom zesom prasa uvolnil, potom som stlacil brzdu a dotiahol prasa. po uvolneni brzdy to bolo nastavene..
PS: mam este jednu otazku: platnicky niesu presne oproti klznej ploche kotuca, ale su asi tak milimeter pod nou, co znamena ze okraj kotuca je nevyuzity a platnicky mierne zasahuju pod kotuc. (asi nezrozumitelne, no snad niekto pochopi.. jednoducho: prasa je asi o milimeter nizsie ako by idealne malo byt. je to OK alebo to treba nejako nastavit? (podlozky pod prasa alebo pod.)
zaleži aj aky je tažky atd ... vobec nieje blbosť možeš mať aj 160 a bude za zahrievať ale pritom to bdzdiť bude ale kotuč sa bude viac prehrievať inakšie , ja by som ti poradil kotuče XT s hliníkovými unášačmi
http://www.cykloobchod.sk/images/shismrt76.jpg