S tymi Sigmami mam presne rovnake skusenosti aj s poslednou 16.12. Chvilu v terene ide chvilu nie. A nie je to nastavenim magnetu, baterkami a pod. to je ok.
Neviem Sigmu mam asi 6kus, stale bezkontaktovu ale už nikdy viac,každy jeden mi blbol, aj ten čo mam teraz 16,12 bezkontakt, najčastejši problem signal,potom ked sa pohnem ukazuje 0km, odopnem ho zasuniem zrazu ide, sem tam mi vynecha aj displey, ale ked ho trošku prefenujem v časti ako je bateria, tak ide 3 dni zrejme neaky studeny spoj,škoda pačia sa mi aj sa dobre ovladaju ,ale už dost.
Nevies ako dlho to lezalo v predajni. Ale Echowell (neviem ci U4) ma nenadchol. Ma skoro necitatelny display. Az zase raz nanho narazim bo ani neviem kde ho mam zalozeny tak ponuknem za odvoz.
Mam Echowell U4. Vcera som sa spustil cca 60km/h a tachometer ukazoval 0,00. Myslel som si, ze som len presvihol limit alebo co... Potom vsak zacal merat uplne hovadiny. Rychlost skakala od 0-20 aj ked som siel konstantne 18. Potom casom to rychlost a kilometre prestalo pocitat uplne. Ale aj ked bola rychlost 0 aj tak ukazoval, ze jazdim. Nestalo sa s tym niekomu nieco podobne? Lebo pri 5€ tachometri nema vyznam riesit reklamacku.
Mam bezdrotovu Sigmu 1609 a po cca 120 odjazdenych hodinach mi niekedy vypadne signal. Moze to byt slabou bateriou ? Ma tato Sigma ukazovatel slabej baterie. Nikde som to v navode nenasiel.
Mna len tak napada, ze ak das este jeden magnet a znizis obvod kolesa na polovicu, tak by sa mala citlivost pri nizkych rychlostiach zvysit. Ale zalezi od tachaca, ci sa da taky maly obvod nastavit.
pozdravujem. mám tacháč z Lidla - je super, ale má nevýhodu (neviem či je to slabou baterkou, nevšimol som si to od začiatku), že nevie merať pod 5km/h ... niekedy ani pod 7km/h ... tak mi poraďte niečo od Sigmy napr. čo určite ide po aspoň 5km/h ... mal som Cateye - rozbil som ho (či ako sa to píše) a ten vedel min. 4,1 ak si dobre pamätám. vďaka
Zdravim potreboval by som sa spitať mal som bike z 26 kolesami ale kupil som 29er ale neviem najst obvod kolesa na 29-tky a teraz neviem ci treba kupit novy computer.
jj dal minule som tu videl graf jeho najazdenych kilakov...a na to aky ma vek teda riadne maka chlapec za jeden z tychto prazdninovych mesiacov tam mal cez 1000km je to proste maly makac ja mam za tuto sezonu nejak 1700km dokopy a on dal tolko za dva mesiace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.