vybruje mi zadna brzda ale tak strasne ze sa aj bojim brzdit aby sa nieco neodrbalo.
ked som to zbezne pozeral kotuc vyzera ze drzi pevne tak isto aj prasa. bike ma mesiac a najazdene asi 50 km po rovine, a v predajni mi tvrdia ze si to musi sadnut, je to pravda ?
podla mna ked to teraz vibruje celym bikom tak tam si uz asi nic nesadne.
viem ze tu je toho tony ale nikde som nenasiel nejake konkretne zarucene riesenie.
vopred dik
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
no mozem to skusit len mam strach aby som tam nieco n*****
je niekde nejaky navod ako to urobit ?
moze to byt tym ?
Teraz vazne. Pricin moze byt niekolko. Nieje zamasteny kotuc? Nechal si brzdy zabehnut? Nieje kotuc krivy? Mas vycentrovane prasa? Nemas poskodene platnicky?
Vyber platnicky a jemne ich prebrus brusnym papierom. Odmast kotuc a vycentruj prasa. Potom vezmi bike na nejaky kopec a zoparkrat brzdi celou cestou dole, ale nie tak aby si zastavil.
moze to byt tym ?
Asi to aj bude tym.
mozem na odmastenie pouzit 60% lieh ?
2. Vibracie moze sposobovat samotny ram, resp. navarka zadnej brzdy.
no asi sa nebudem v tom vrtat a dam im to opravit vsak to je v zaruke aby potom nepovedali ze som to domrvil ja
mne by islo aj o 20eur aj o princip. ja som mal s tymito brzdami podobny problem ako vela ludi a zda sa ze kazdy to riesil inak. mne to zase az tak nehadzalo ale po nejakom case a po niekolkonasobnom nastaveni brzdy aby nesuchal kotuc o platnicky to prestalo. teraz brzdi ako ma.
vcera som dal aj nove pedale (spd 520) tak som to siel otestovat dnes.
takze ked som vysiel z baraku brzdy super ziadne vybrovanie atd. az na tu palu samozrejme ktora ma dlhy chod.
po 5 min sa to ale zase zacalo drbat a zase trochu vybruje a vydava taky zvuk cudny. ako keby piskali. moze to byt tym ze je -7 ?
btw. pedale super ani som si drzku nerozbil a celkom rychlo som si zvykol.
za rady dik
vcera som dal aj nove pedale (spd 520) tak som to siel otestovat dnes.
takze ked som vysiel z baraku brzdy super ziadne vybrovanie atd. az na tu palu samozrejme ktora ma dlhy chod.
po 5 min sa to ale zase zacalo drbat a zase trochu vybruje a vydava taky zvuk cudny. ako keby piskali. moze to byt tym ze je -7 ?
btw. pedale super ani som si drzku nerozbil a celkom rychlo som si zvykol.
za rady dik
Ano, moze to byt teplotou + vlhkostou. Chod paky ma za nasledok mozno zavzdusnenie.