uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
pardon ,na Teba nie a ani v zlom myslene proste ... to mi tak ostalo pri citani v niektorej inej teme ,ze aky "hrozny a drahy problem" je full a este s teleskopkou ...ze vlastne preco nejazdime seci na tych HT ckach
takze komunikacia s Canyon dopadla presne tak, ako som predpokladal (teda poslu pre nu kuriera a spravia servis - ziadna vymena kus za kus). Takze to budem musiet riesit tak, ze kupim novu a "staru" po servise najdete v tunajsom bazari. Mam na vas vsak otazku: stara je dlha 420mm so zdvihom 125mm. Nove vsak uz v takom rozmere nie su...mam kupit dlhu 440mm so zdvihom 150mm, alebo dlhu 390mm a s povodnym zdvihom 125mm? Ja by som siel skor do tej so zdvihom 150mm...
a to mesiac nevydrzis jazdit s nejakou 15 eurovou sedlovkou a musis hned kupovat druhu teleskopku ? ...mi to pride zbytocne vyhadzovanie penazi, ale tak je to je tvoja vec
Ľudia vedeli by ste poradit kto pripadne kde by vedeli zoservisovat teleskopku rock shox reverb?? sedlovka mi pohupuje ked nasadnem tak 1-2cm a ako som tu cital tak asi bude stacit vymenit neake tesniace kružka ibaze neviem kde by mi to spravili??
Ľudia vedeli by ste poradit kto pripadne kde by vedeli zoservisovat teleskopku rock shox reverb?? sedlovka mi pohupuje ked nasadnem tak 1-2cm a ako som tu cital tak asi bude stacit vymenit neake tesniace kružka ibaze neviem kde by mi to spravili??
skusil si ju najprv dofuknuť? , ak uniká vzduch je potrebné vymeniť pár tesnení. a je po probléme..
Diky pao, skusal som to dofúkať a bolo treba lebo mala iba 160PSI tak som dofukal na 250PSI ale stale pohupovala tak som dal potom este trosku viac a je to asi o 80% lepsie ako to bolo..
Máte niekto sedlovku KS Lev s vonkajším vedením? Ako najhlbšie sa dá zasunúť do rámu? Ideálne keby bola aj fotka. Ide to len po to pripájanie bowdenu alebo až po maticu? Lebo mne to výchádza, že keby som si ju dal do rámu (zdvih 125mm) tak mi na doraz vyjde vyššie oproti pôvodnej o 3mm. Pri integre by nebol problém, no tie sú už drahšie.
Ja si davam reverby servisovat do suspension clinic. 50,- za kus, je to dost hlavne ked ma clovek dva ale s robotou inak velka spokojnost.
Jasné. Meral som aj objímku v ráme a mám tam rovných 5,5mm. Takže by som ju tam možno dal aj na terajšiu objímku a keď nie tak tomu prinajhoršom trocha pomôžem pilníkom. Už sa len musí nejaká objaviť v bazáre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a reakcia na volodˇu
Ja si davam reverby servisovat do suspension clinic. 50,- za kus, je to dost hlavne ked ma clovek dva