uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
ahojte, vedel by niekto poradit - pozeram teleskopicke sedlovky, mam bajk cannondale trigger 4 (2015), co sa tych zdvihov tyka a dlzok, tak sa v tom vobec nevyznam.
co potrebujem je, aby sa dala vysunut do vysky 20cm a co najnizsie zasunuta 5cm (mam teda pozerat so dvihom 150mm ?). priemer 31,6. Dlzka, kolko sa "zmesti" do bajku je 23cm.
Dakujem za radu
M.
Riešil som to isté ....ale keď nato pozerám tak matematicky asi áno 150 mm ak vysunutá do výšky 200 mm a najnižšie zasunutá 50 mm tak 150 mm ostáva tak zdvih asi tento
a celkovú dlžku pozri aby keď ju dáš na doraz do vnútra tak trčala aspoň tých 50 mm ako potrebuješ
Ahoj, ako si zatial spokojny s teleskopkou? mne dnes pride XL verzia, tak dufam ze bude vsetko ok.
Ahoj no tak je na nej vakel ako na každej si myslím ale nieje to vakel v smere dole a hore funguje zatiaľ veľmi dobre mám ju krátko čiže nemôžem ti povedať či je dobrá alebo nie ale som s ňou spokojný
lapaloma: O aky model sa jedna? BikeYoke ma v ponuke Triggy front pre Thomson Elite (old version) aj Triggy rear pre Thomson Covert a Thomson Elite (new version).
Do tej oneup teleskopky by som siel. 170mm by som uzivil aj ja. Inak na bikediscount su teraz reverb stealth b1 teleskopky za nejakych 230eur - aj 170mm.
Otazna je ale spolahlivost tychto velkych sedloviek. Mate pripadne skusenost s BikeYoke Revive ? Maju velmi dobre recenzie na nete (naopak na tie reverby moc chvaly nepocut). Samalama ty si sa tu pytal na ten Revive, nesiel si do toho ?
BikeYoke revive mam cca 9 mesiacov. Som s nou max. spokojny. Z casu na cas chyti vertikalny vakel, ale pomocou odvzdusnovacej skrutky je behom 10 s v bezchybnom stave. Cakam teraz na novy bike, kde bude FOX Transfer, ale tu planujem hned vymenit a Transfer predat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.soof.sk/teleskopicka-sedlovka-rfr-pro-outside-31-6
https://www.azbike.sk/sedlovky/14113-xlc-all-mtn-teleskopicka-sedlovka-sp-t06-o-316mm-350mm-cerna-remote-80-110kg-4055149034245.html
https://www.shopbike.sk/eshop/action/productdetail/oc/3533921/product/teleskopicka-sedlovka-xlc-all-mtn-sp-t06-316mm-400mm-cierna-remote-80-110kg.xhtml
a uvidíme časom
co potrebujem je, aby sa dala vysunut do vysky 20cm a co najnizsie zasunuta 5cm (mam teda pozerat so dvihom 150mm ?). priemer 31,6. Dlzka, kolko sa "zmesti" do bajku je 23cm.
Dakujem za radu
M.
a celkovú dlžku pozri aby keď ju dáš na doraz do vnútra tak trčala aspoň tých 50 mm ako potrebuješ
a uvidíme časom
Ahoj, ako si zatial spokojny s teleskopkou? mne dnes pride XL verzia, tak dufam ze bude vsetko ok.
Ahoj no tak je na nej vakel ako na každej si myslím ale nieje to vakel v smere dole a hore funguje zatiaľ veľmi dobre mám ju krátko čiže nemôžem ti povedať či je dobrá alebo nie
ja mám na lankovú teleskopku upravené ľavé radenie sram x9
sadu si pozicaj od niekoho od vas (ja mam 2 a pouzil som ich 2x - dostal som ku kazdej teleskopke) a olej v miestnom shope ...
https://int.oneupcomponents.com/collections/dropper-posts/products/dropper-post
Otazna je ale spolahlivost tychto velkych sedloviek. Mate pripadne skusenost s BikeYoke Revive ? Maju velmi dobre recenzie na nete (naopak na tie reverby moc chvaly nepocut). Samalama ty si sa tu pytal na ten Revive, nesiel si do toho ?