uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
Má to identické črevá ako PNW loam, ktorá stojí takmer raz toľko. Mám jednu v šuplíku zdvih 125mm, kupovanú z B24. Celkom v pohode teleskopa za tie peniaze. Určite by som nepriplácal za PNW ani Oneup, ktoré sú +/- to isté, len obrandované a s kopou marketingu okolo.
mám od leta DXC DP/TWO 30,9 x 125 mm ako prvú teleskopku v živote, odjazdené na tom zatiaľ cca 500km. montáž a použitie laicky bez akéhokoľvek problému. má to malinkú stranovú vôľu, ktorá bežne nie je poznať a ak dobre chápem zmienky na internete, je to normálna vlastnosť teleskopiek minimálne takejto konštrukcie. mám to ale nakombinované s aliexpress ZTTO páčkou, nie s tým, čo k tomu dáva bike24. za mňa OK.
ešte doplním, že som bol celkom pozitívne prekvapený aj úrovňou spracovania, čakal som nejaký lowcost, ale všetko pekne čisté, zabalené, pekná povrchová úprava, pocitovo hodnotný materiál, proste mal som z toho po rozbalení aj dobrý dojem...
update: objednal som rovno dve, na bajk čo budem predávať a na nový. páči sa mi spracovanie, malá vôľa okolo osi, takmer neexistujúca predo-zadná vôľa, ktorú aj Reverba AXS mala od nova veľkú. už menej sa mi páči, že jedna z nich pri stlačení zospodu fučí a stráca tlak, aj po dofúknutí, a budem ju musieť reklamovať.
Ahojte, viete poradiť čo s prepružujúcou teleskopkou Rockshox Reverb Stealth C1. Sedlovka je po 200 h servise, vymenená kvapalina, chodí pekne v celom zdvihu, ale stále cca 1,5 cm prepružuje.
To som skúšal ešte dávnejšie. Na chvíľu to pomohlo, potom sa to vrátilo. Ale teraz aj keď sedlovku zatlačím tak sa vráti. Myslel som, že pomôže odvzdusnenie ale nie.
Ahojte, viete poradiť čo s prepružujúcou teleskopkou Rockshox Reverb Stealth C1. Sedlovka je po 200 h servise, vymenená kvapalina, chodí pekne v celom zdvihu, ale stále cca 1,5 cm prepružuje.
Vsimol som si na mojej C1, ze nema rada, ak je zasunuta a mam bike na nej dlhsie takto postaveny hore kolesami. Potom trocha prepruzuje. Vtedy ale pomoze vent valve procedure a sedlovka drzi zdvih normalne a dlhodobo. Ak nepomaha, este moze byt sedlovka zle naplnena...
Už viem čo s tým je. Vent valce pomohol tak na 5 minút, potom to začalo znova. Treba urobiť 600 h servis, lebo je vzduch v oleji okolo IFP. Do toho sa mi ale nechce. Takze sedlovka pôjde na predaj. S potrebou servisu alebo na náhradné diely.
..Reverb ja za mňa zbytočné "trápenie", trošku sa čudujem, že sa RS stále drží toho systému 🤔 Inak keby niekto chcel mám jednu fungl new C1 31.6/200 na predaj 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/v68G5IMGSjk?si=GCN1a4HUTmIlFwJJ
Vsimol som si na mojej C1, ze nema rada, ak je zasunuta a mam bike na nej dlhsie takto postaveny hore kolesami. Potom trocha prepruzuje. Vtedy ale pomoze vent valve procedure a sedlovka drzi zdvih normalne a dlhodobo. Ak nepomaha, este moze byt sedlovka zle naplnena...
Už som si vybral. Nad DT Swiss som rozmýšľal ako nad prvou, ale vždy som sa nechal presvedčiť ľudmi z fóra, že nie. 😁