uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
Tak skúsim túto tému Rozmýšlam nad teleskopom,Reverb je však mimo mojej cenovej relácie. Ako je na tom Joplin 4 vs KS I900R? Jazdí niekto/vie porovnať či áno alebo nie a ak tak ktorú?
Mal som obe (ale Joplin 3"). Urcite KS. Ak je zamok Joplin 4 rovnaky ako Joplin 3, tak nestoji za vela, nedrzi polohu, pri tvrdsom dosadnuti sa pootoci, nepomoze ani silne pritiahnutie. Sedlovka ma tiez vacsiu stranovu volu (co vsak mne nevadilo), horsiu konstrukciu vnutornosti. Prepustaci ventil sa zvykne zlepit tak, ze sa neda stlacit ani packou pod sedadlom (pomoze az klepnutie kladivom cez drevo). V zatlacenom stave sa pri prenasani biku za sedlo vytahuje. Vyhodou je moznost uzivatelskeho fukania.
Vazne? Ako pri vsetkych nakupoch z USA pripocitaj este dopravu (v tomto pripade 30e), 20% DPH, a si na 288.00e, a to som nedal clo, lebo neviem, ake bude (min. 2.5%). Na bike-discount.de ju kupis za 219.00 + 7.95e (ak prihodis nieco do 250e, tak potom postovne len 2.95e). Tak ako?
no práve o to ide v bazári som našiel KS I900R za cca 130 a ak by bola v dobrom stave tak je to dobrá cena,preto som sa pýtal na ňu samozrejme reverb ako nový za 200e je šupa ale ak nemusím vyhodiť 70E a KS je dobrá tak zoberiem tú
lapiere ,skusal si dat vpravo ale pod riadidla?hadica by dost trcala dopredu ,ale hadam by sa dala "skrotit" aspon "docasne"
Presne toto je ten problém, nechcem mať páčku zhora ale odspodu.
No a preto potrebujem pravú páčku aby som ju dal doľava. Vývod z rámu mi viac vyhovuje na ľavú stranu a aj ľavá má menej práce, no pre dobro páčky ju mám zatiaľ vpravo. Nie je to také strašné ale keby sa niekto našiel, rád by som ju vymenil.
nazdar teh kron je teda odpad precitaj si skusenosti sere sa to jak das dere nedrzi ja som dnes objednal da bomb cannon r tak uvidime mala dobre hodnotenia v testoch tak som zvedavy
Mam v plane kupit teleskopu na am bike, a rad by som sa poradil, vec sa ma takto :
1/ Cena max. do 200€.
2/ Offset - na povodnom biku mam sedlovku s offsetom cca 15mm, a sedlo este posunute viac dozadu. Rad by som to zachoval, a nespekuloval s predstavcom a pod.
3/ Priemer : sedlova trubka ma 34,9, co opat podstatne zuzuje vyber (reverb), ktora ale nesplna horeuvedene, navyse odozva na nu vo vseobecnosti nie je bohvieco. Tu sa chcem opytat, ci je mozne pouzit redukciu, a pripadne ci sa nemusim obavat toho, ak dlzka zasunutia sedlovky bude vacsia ako dlzka samotnej redukcie.
4/ Zostali mi teda na vyber asi iba nasledovne 2 modely :
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som obe (ale Joplin 3"). Urcite KS. Ak je zamok Joplin 4 rovnaky ako Joplin 3, tak nestoji za vela, nedrzi polohu, pri tvrdsom dosadnuti sa pootoci, nepomoze ani silne pritiahnutie. Sedlovka ma tiez vacsiu stranovu volu (co vsak mne nevadilo), horsiu konstrukciu vnutornosti. Prepustaci ventil sa zvykne zlepit tak, ze sa neda stlacit ani packou pod sedadlom (pomoze az klepnutie kladivom cez drevo). V zatlacenom stave sa pri prenasani biku za sedlo vytahuje. Vyhodou je moznost uzivatelskeho fukania.
edit: len kvoli vzhladu
Kronolog? Zartujes?
Presne toto je ten problém, nechcem mať páčku zhora ale odspodu.
No a preto potrebujem pravú páčku aby som ju dal doľava. Vývod z rámu mi viac vyhovuje na ľavú stranu a aj ľavá má menej práce, no pre dobro páčky ju mám zatiaľ vpravo. Nie je to také strašné ale keby sa niekto našiel, rád by som ju vymenil.
Mam v plane kupit teleskopu na am bike, a rad by som sa poradil, vec sa ma takto :
1/ Cena max. do 200€.
2/ Offset - na povodnom biku mam sedlovku s offsetom cca 15mm, a sedlo este posunute viac dozadu. Rad by som to zachoval, a nespekuloval s predstavcom a pod.
3/ Priemer : sedlova trubka ma 34,9, co opat podstatne zuzuje vyber (reverb), ktora ale nesplna horeuvedene, navyse odozva na nu vo vseobecnosti nie je bohvieco. Tu sa chcem opytat, ci je mozne pouzit redukciu, a pripadne ci sa nemusim obavat toho, ak dlzka zasunutia sedlovky bude vacsia ako dlzka samotnej redukcie.
4/ Zostali mi teda na vyber asi iba nasledovne 2 modely :
Giant Contact Switch (30,9mm, 400mm, 100mm travel, 15mm offset, remote)
KS Dropzone - po starom i900 ? (30,9mm, 385mm, 125mm travel, 20mm offset, remote)
cenovo a vahovo su zhruba vyrovnane
Ktoru z nich by ste mi odporucili, pripadne napada vas ine riesenie?
Dik za kazdu radu.