chcel som sa vas opitat ze aku velkost bike si mam kupit meriam185cm vazim 67 kg
nemyslite si ze nelubim jest mam len 14 rokov. .Bude pre mna vyhodnejsia 19,5 alebo 21,5 poradtepls dopredu diky:-)
mliecko napísal/a:
-------------------------------------------------------
> chcel som sa vas opitat ze aku velkost bike si mam
> kupit meriam185cm vazim 67 kg
> nemyslite si ze nelubim jest mam len 14 rokov.
> .Bude pre mna vyhodnejsia 19,5 alebo 21,5
> poradtepls dopredu diky:-)
Nie každý rám určitej veľkosti je rovnaký. Mal som 21,5 a aj kamarát. Ja instinct, on modus. A sedlová trubka bola na jeho skoro o 3 cm dlhšia!
Teraz mám GT - L (mala by to byť 19") a je mi dobré. Výška 185
no ja mam 183cm, (som o dost lahsi ako ty mliecko a to mam 25 r., ale o to nejde), a tiez som mal dilemu. Nuz, mensi ram je pevnejsi, a obratnejsi najma v terene. takze tych 19-19.5 alebo 20 (ako ktora znacka bike) by ti mohla byt dobra.
Ak ale myslis, ze este budes rast, daj si aj tych 21, pri tvojej vyske to zas nie je nic hrozne
..tak nejak nemam chute a ani cas :-/ cist co tu kdo k tomu tvemu dotazu napsal, tak se mozna budu opakovat. Ale treba ne. NENAPSAL JSI CO CHCES JEZDIT !!!!!§
jesli XC a nebo freeride ci street a nebo neco jineho ? A zaroven je to desne osementne, sice je hezke, ze vim jak jsi vysoky, ale je mi to na dve veci. Jak mas dlouhe ruce ? Kolik mas do rozkroku ? Tohle je dulezite !!! Takze moje rada zni, malej ram je to hravy bezpecny a na dlouhy jizdy nepohodlny, velkej ram je to neohrabana krava nebezpenca pri padech, ale pohodlna na dlouhe jizdy ! ..takze si zajdi do shopu a nebo se projet treba na 10ti kolech, nekoukej na ceny, ale na to jak ti to kolo sedne, koukej po netu, po obrazkach a videiich a ujasni si co chces jezdit. To je asi tak vse )
>
>
> Nie každý rám určitej veľkosti je rovnaký. Mal som
> 21,5 a aj kamarát. Ja instinct, on modus. A
> sedlová trubka bola na jeho skoro o 3 cm dlhšia!
Kecám!!! Nie sedlová, ale horná rámová trubka.
Sorry
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna 21.5
-------------------------------------------------------
> chcel som sa vas opitat ze aku velkost bike si mam
> kupit meriam185cm vazim 67 kg
> nemyslite si ze nelubim jest mam len 14 rokov.
>
> poradtepls dopredu diky:-)
Nie každý rám určitej veľkosti je rovnaký. Mal som 21,5 a aj kamarát. Ja instinct, on modus. A sedlová trubka bola na jeho skoro o 3 cm dlhšia!
Teraz mám GT - L (mala by to byť 19") a je mi dobré. Výška 185
Skús pozrieť toto:
http://www.wrenchscience.com/WS1/default.asp
Klikni vpravo na WS sizing system
Vyber typ bicykla a všade potvrdzuj centimetre.
Ak ale myslis, ze este budes rast, daj si aj tych 21, pri tvojej vyske to zas nie je nic hrozne
jesli XC a nebo freeride ci street a nebo neco jineho ? A zaroven je to desne osementne, sice je hezke, ze vim jak jsi vysoky, ale je mi to na dve veci. Jak mas dlouhe ruce ? Kolik mas do rozkroku ? Tohle je dulezite !!! Takze moje rada zni, malej ram je to hravy bezpecny a na dlouhy jizdy nepohodlny, velkej ram je to neohrabana krava nebezpenca pri padech, ale pohodlna na dlouhe jizdy ! ..takze si zajdi do shopu a nebo se projet treba na 10ti kolech, nekoukej na ceny, ale na to jak ti to kolo sedne, koukej po netu, po obrazkach a videiich a ujasni si co chces jezdit. To je asi tak vse
>
> Nie každý rám určitej veľkosti je rovnaký. Mal som
> 21,5 a aj kamarát. Ja instinct, on modus. A
> sedlová trubka bola na jeho skoro o 3 cm dlhšia!
Kecám!!! Nie sedlová, ale horná rámová trubka.
Sorry