No dobre tak uvidím, len ako ešte by som rád poznamenal že mi to akosi na predposlednom pastroku, a poslednom najľahšom na kazete akosi reťaz vydáva zvuky a čuchá akoby bolo dačo zle že mi tam možno ešte prehadzovačka sa snaží tlačiť reťaz smerom dole. A tiež je cítim niečo ako vybrácie.
OK v tejto faze radim bud zaniest bike kamosovi co vie ako to funguje, alebo zacat studovat, youtube, servisne navody shimano, Big Blue Book of Bicycle Repair (UTFG). par videii ma aj tu mtbiker. Zacal by som tym, ako nastavit prehadzovac. Cele mi to nedava zmysel. Pises, ze bike ma 200km co je novy bicykela ale radenie absolutne hapruje, nic si na tom nemenil, nic sa tomu nestalo, ale mas ohnutu patku ramu. Proste ten bike potrebuje mechanika co vie ako na to, bud sa nim musis stat ty, alebo ho musis najst.
majo656841, ak to robí len keď máš pritom vpredu zaradený najväčší prevod, tak sa prvadepodobne najmä šúcha reťaz o prešmýkač čo nie je nič výnimočné a takisto sa to nepáči ani prehadzovačke hentaká poloha. Tieto 2 kombinácie rýchlostí ani nepoužívaj! :} Ak je toto už celý "problém" , nechaj to tak, je to OK.
Menil som retaz za rovnaku,inak vsetko zostalo ako bolo, teda az na olej, ten je novy a vlastne ho aj upodozrievam.. uz som na retazi nebahal cca 350Km.
Ahojte mám problém cítim vibrácie v pedáloch viac na pravej strane prejavuje sa to pri rýchlosti nad 25 km niekde cca od stredného prevodu. Bike je nový (https://www.ghost-bikes.sk/produkt/road-rage-base-dustmidnight-black/5900) dá sa to nejako eliminovať alebo treba na ňom len viac najazdiť a potom riešiť ak to nezmizne ? (to vibrovanie je dosť nepríjemné) Info: Shimano Sora RD-R3000-GS 9-S, 2x9, Kľuky FSA CK201ST, Kazeta Sunrace CSM90 11-34, Reťaz KMC X9, pedále SHIMANO M324 SPD. Dakujem za radu
Prejavuje sa to len pri spomenutej rýchlosti alebo pri zaradenom prevode? Ak ideš s rovnakým prevodom pomalšie, vibrácie necítiš?
Bola si už na záručnej prehliadke?
Tá je bezplatná a všetko skontrolujú.
Niektoré veci sa môžu uvolniť a sadnúť si po prvých jazdách.
Tiež mám vibrovanie počas tuhého slapania, hlavne najľahšie prevody v strmom kopci. Zacalo to to nedávno. Stred aj zadný náboj som menil na jar. Co to moze byt?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bola si už na záručnej prehliadke?
Tá je bezplatná a všetko skontrolujú.
Niektoré veci sa môžu uvolniť a sadnúť si po prvých jazdách.