Mal som tu istu,ale 2004 so zdvihom 150mm (OEM, pre rejpalov). Chodila maximalne 10cm. Riesil som to tak,ze som jazdil na jednej pruzine a druhu nohu som mal malinko fuknutu. Potom to chodilo pekne plny zdvih. Takze az na hmotnost cosi cez 3 kg bola super. Je to system pruzina olej, s tym ,ze kazda noha sa da aj fukat. Spatny utlm sa dal nastavit len vnutorne, tzn. dlhym inbusom zhora pri zmontovanej krytke s ventilkou(alebo ako to nazvat). Ja som to robil dlhym drievkom, islo to lahko. Pri 2005 sa to dalo mozno uz externe, neviem..
ja mam DJ 2 z 2004, da sa v poho. takze s DJ-mi spokojnost. co sa tyka prasknutych koruniek dufus, ano stava sa, ale to uz jej musis dat fest zabrat aby praskla. pri normalnom haluzeni musi vydrzat.
co sa bunnyho tyka. neviem co je na vidle take zavratne, ze by branila pri bunnyhope, sak tam len zdvihnes cely predok, takze ak neni priputana o beton, alebo nevazi 40 KG nevidim az taky problem.. neviem mozno sa zas nieco naucim..
k tej vahe: kedysi som jazdil na fulle so 160mm zdvihu a vpredu bol RS Judy Race so 100mm. Bunny hop sa dal v pohode. Potom tam isla Kangaroo Tatanka a ta mala slusne 4 kg a mozno aj 5. Zdvih bol 150mm. Vtedy som zistil ze bunny je viac v pohode, lebo tazisko sa posunulo kus dopredu,bike sa podstatne lahsie preklopil dopredu a dalo sa skocit vyssie ako s lahkou Judy. Takze mi to pride skor ako + pre bunny. Len nedavaj zbytocne vela podloziek pod predstavec, lebo s vysokym predkom by uz pri b.h. mohol byt problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako funguje????olej,vzduch,pruzina
diky
je to vzduchova vidla. kamos ju ma a ked ma uplne vypusteny vzduch, tak ide celkom dobre
neviem bo sa mi ta váha velmi nepozdava
mozem pouzit tu vidlu aj na street????
diky za odpoved
co sa bunnyho tyka. neviem co je na vidle take zavratne, ze by branila pri bunnyhope, sak tam len zdvihnes cely predok, takze ak neni priputana o beton, alebo nevazi 40 KG nevidim az taky problem.. neviem mozno sa zas nieco naucim..
pital som sa preto bo vazi 3kg a to je dost na vidlu
ale aj tak diky
velmi som nad tym rozmislal ale teraz si upevnil moje rozhodnutie
mohli by ste poslat este nejaky komentar ???
nejake info o vidle a porsim povedzte ci mozem s nou jazdit aj street...
diky