čaute! Chcem poradiť nejaku tu vidlu do 4000sk! Zhodou náhod mám ten istý bike ako "romco" a od výroby je tam vidla Zoom CH580 s ktorou teda fakt nejsom spokojny. A preto chcem poradiť! rozhodujem sa medzi : 1. Manitou Trace Elite
2. RockShox Judy 2 (J2)
3. RST Gila T5
Tak píšte že ktorú...osobn by som bol za ten RockShox J2
ale píšte vaše názori!!!
ja si tiez myslim ze jazdene veci od ludi ktorych poznas mozu byt ovela lepsie ako tie nove za svoju cenu. radsej pokukaj po tych bazaroch po niecom jazdenom v dobrom stave...
Nazdarek...
Nechcem Ti do toho zasahovať,ale na tvojom mieste by som počkal,nažobral a kúpil niečo lepšie.Cenová kategória 6000-8000 Sk je dosť široká a preto by si tam s výberom vidly nemal mať problém.Ale ak už nechceš čakať tak určite sa ani nepozeraj na vidlu s pružinou/elastomer....Keď má nejaká vidla do 4000 Sk aj aké také tlmenie tak to zober...Asi toľko...
nechcem moc čakat....ja jazdim normalne žiadny FR a tak mi uplne stači ta RS J2! a tu za 8000 by som neviužil podla mojho nazoru!
Lebo penáze nejsu (Dzurinda nejak nezvyšuje) a chcem ešte kupiť aj novy foťak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nech mame rovnake...
Chceš ísť z kaluže do blata?
velmi dobra rada! radsej kupim nieco kvalitne (sice ojete) za slusnu sumu ako kupovat namiesto ZOOM nejaku RST
Nechcem Ti do toho zasahovať,ale na tvojom mieste by som počkal,nažobral a kúpil niečo lepšie.Cenová kategória 6000-8000 Sk je dosť široká a preto by si tam s výberom vidly nemal mať problém.Ale ak už nechceš čakať tak určite sa ani nepozeraj na vidlu s pružinou/elastomer....Keď má nejaká vidla do 4000 Sk aj aké také tlmenie tak to zober...Asi toľko...
Lebo penáze nejsu (Dzurinda nejak nezvyšuje) a chcem ešte kupiť aj novy foťak...