zdravím bikerov! prednedávnom som tu založil tému o kúpe nového biku do 800e! no nakoniec som sa rozhodol ponechať si svoj spolahlivý kellys spider a celý ho prerobiť...tak začínam vidlou a mal by som záujem o túto http://velosprint.sk/shop/c.146_735/vidlica-marzocchi-22-lo-dialkove-ovladanie-09.p.10005 alebo http://www.mojekolo.cz/11279-sr-suntour-e*****n-rld ktorú by ste mi radšej poradili? ktorá je lepšia kvalitou? čo znamená to dialkové ovládanie na tej marzocchi? a nebude vadiť ak mám teraz vidlu sr 100mm a dám tam 120-130mm,nenaruší sa nejako vážne geometria biku?! a niesom vôbec technický tip ,len rád a často jazdím,tak budem rád ked mi poradíte ,thanks!
a už ti prišla? mne ešte stále nie ...ale odpísali mi že už tento týždeň snáď príde! a ešte ma napadla otázka,ak mi ten e*****n nastavia napr. na tých 120 mm, potom sa to dá ešte znova vrátiť na 100 mm či to už nie? čiže dá sa nastavovať na vyšší zdvih,ale potom späť na nižžší???
tak ti ticho závidím,že už ti prišla...ale mne už dnes napísali že tovar je už u kuriéra,tak dúfam čoskoro tiež príde...len ma štve že som nepozrel viac stránok,vidím že ty si ju objednal ešte lacnejšie mňa víde 143 éčok
Ludia? Ked ste tu spominali takyto oficialny tunning Epitonu da sa nieco take urobit aj s macochou Bomber 55TST2 ? Neviete nejaky link? na oficialnej stranke nic take nieje a ani na youtube som nic take nenasiel... Dakujem.
chalani kokso ten e*****n to je fakt rozdiel! dnes som ho bol trošku viac otestovať (dal som kúsok z trate z dubnického maratónu,dole do omšenia a na homôlku) a vidla pracuje super! ten vzduch je ozaj oproti pružine...zatial som milo prekvapený a spokojný!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
system olej pruzina dofuk
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €Inak objednával som odtialto.
http://www.axitbikes.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=111&products_id=3138