Tiež ju jazdím, teda XCP 75 LO - M. Pridám názor môjho brcha - profesionálneho mechanika: "Ked som o nej cital, som si povedal:co to je za shit, ale ked som pozrel tu cenu - super vidla". A moj nazor:Mam ju 2 sezony a pred par dnami sa bracho vyjadril, ze ju treba uz servisovat. Inak olej tam je, ale je to malinka patrona, vlastne len "hadicka" nim naplnená na tlmenie(regul. odskoku), ja som spokojny, mozno aj preto, ze je to moja prva odpr. vidla, tak nemozem porovnat rozdiel..
No beham na nej uz 2 roky, mam s lockom a uz sa chystam na vymenu oleja.
Ked na nu poriadne zatlacim, tak puka.
mne tiez zacala pukat asi po roku jazdenia. skusim rozobrat, vycistit a zlozit ci to pomoze.
Dal som vidlu do servisu. Pukanie je sposobene dotykom pruziny v lavej casti vidly. Vraj to nevadi, ale tipek v origos servise mi na pruzinu navliekol dusu a tak to uz nepocut. Nuz mam vidlu s kondomom.
No beham na nej uz 2 roky, mam s lockom a uz sa chystam na vymenu oleja.
mne tiez zacala pukat asi po roku jazdenia. skusim rozobrat, vycistit a zlozit ci to pomoze.
Dal som vidlu do servisu. Pukanie je sposobene dotykom pruziny v lavej casti vidly. Vraj to nevadi, ale tipek v origos servise mi na pruzinu navliekol dusu a tak to uz nepocut. Nuz mam vidlu s kondomom.
Nestihal som ju dnes rozobrat do sroba. Ale dik za radu, skusim ci to pomoze. Dnes som ju len trocha vycistil, dotiahol, namazal a puka stale.
Este pre upresnenie: mam SR XC-PRO ETA (lava noha pruzi vzduch, prava noha tlmi olej)
je to strasny shit.moja po roku jazdenia je cela vyviklana.mal som ju aj na reklamacii,akurat mi ju zoservisovali ,premastili,ale volu neodstranili,takze si mozem setrit na novu.poznamenavam ze som ju velmi setril.tiez je pravda ,ze mam 100kg.
apropo k tomu rozoberaniu:som kdesi cital ze bez pripravkov sa ta vidla nedoporucuje rozoberat.
ake pripravky mas na mysli ??a ze vidlu nemas velmi rozoberat pise v kazdo manuali...
Pod pojmom prípravky sa v strojarine myslia špecializované nástroje na určité úkony, aby si nemusel používať kladivá, skrutkovače, zveráky, ktorými by si mohol niečo poškodiť.
Nemyslel sa tým benzín, acetón, WD40 ani nič podobné.
moje pukanie vychadza z lavej nohy v mieste kde je rura nalisovana na okuliare. nejdem nariekat, sposobil som si to sam (203 kotuc+sem tam zjazd a skoky). nove klzaky asi nezozeniem, asi sa obzriem po niecom co aj vydrzi moje obcasne prasarny...
Tiez nad tym uvazujem, ale neviem sa rozhodnut. co kupit. Mam teraz dost casu na premyslanie.Po mojej nehode, musim menit sedlo, riaditka a dufam ze presmyk a prehadzovac su len na doladenie, nie na vymenu. Takze vidla je v polohe uvahy. Nejake idei na XC vidlu?
Tiez nad tym uvazujem, ale neviem sa rozhodnut. co kupit. Mam teraz dost casu na premyslanie.Po mojej nehode, musim menit sedlo, riaditka a dufam ze presmyk a prehadzovac su len na doladenie, nie na vymenu. Takze vidla je v polohe uvahy. Nejake idei na XC vidlu?
ja som po nehode menil vidlu (RS Pilot rozrazené puzdro+lakte na kasu) a vzal som SR XCpro. chod bol v pohode aj znizenie zdvihu ok luxus. fcil ked puka tak sa mi to uz nelubi ja mam prestavu tak 10-15 max 20 litrov skk. asi marzocchi. kto poznate tieto napiste nazory DropOff3 (15000) - ake je pruzenie? su struny v oboch nohach? Z1 Sport/ETA (19000) moj favorit len ta cena...
a spominane vidle mozem predat na suciastky ak niekto mate zaujem obe jazdene jednu sezonu, Pilot rozrazena lava noha (magnezium) a XCpro pukanie v lavom klzaku v nalisovanom mieste na okuliare. ked sa mi vrati fotak z opravy mozem poskytnut aj foto
---
dovi a dopo
2petko95 tie vidlice su na enduro/freeride...nevadi???
inak na tu Z1 Sport som pocul skoro same chvaly
nevadi, mna bavia aj zjazdiky tak nech ta vidla uz aj nieco vydrzi ked za nu cvaknem tolko skk. postupne samizda davam menej a menej xc a viac a viac dh... hmm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nestihal som ju dnes rozobrat do sroba. Ale dik za radu, skusim ci to pomoze. Dnes som ju len trocha vycistil, dotiahol, namazal a puka stale.
Este pre upresnenie: mam SR XC-PRO ETA (lava noha pruzi vzduch, prava noha tlmi olej)
apropo k tomu rozoberaniu:som kdesi cital ze bez pripravkov sa ta vidla nedoporucuje rozoberat.
Pod pojmom prípravky sa v strojarine myslia špecializované nástroje na určité úkony, aby si nemusel používať kladivá, skrutkovače, zveráky, ktorými by si mohol niečo poškodiť.
Nemyslel sa tým benzín, acetón, WD40 ani nič podobné.
naprv napis cenu a potom si pozri aj starsie temy...
napr. toto apod.
ja som po nehode menil vidlu (RS Pilot rozrazené puzdro+lakte na kasu) a vzal som SR XCpro. chod bol v pohode aj znizenie zdvihu ok luxus. fcil ked puka tak sa mi to uz nelubi
a spominane vidle mozem predat na suciastky ak niekto mate zaujem
---
dovi a dopo
nevadi, mna bavia aj zjazdiky tak nech ta vidla uz aj nieco vydrzi ked za nu cvaknem tolko skk. postupne samizda davam menej a menej xc a viac a viac dh... hmm
Aco tak magura ronin 80?
Aco tak magura ronin 80?
maju vase(David,Siroky zaber) vidlice pevnu os??? niee. to je dost podstatne, ked chce jazdit aj tvrdsie veci...
ked uz duel tak nejaka Z1 a Pike
Aco tak magura ronin 80?
maju vase(David,Siroky zaber) vidlice pevnu os??? niee. to je dost podstatne, ked chce jazdit aj tvrdsie veci...
ked uz duel tak nejaka Z1 a Pike
Momentalne jazdim na MTbiker.sk, ale ked sa zlepim, tak Male Karpaty a rad brzdim casto - nemam rad adrenalinove zjazdy, radsej mam dobre stupaky.