co vy na to? oplati sa kupit tato vidla??? za 2 litre...ma najazdene 50 km a je to vraj spolahliva vidla na rekreacne jazdenie...chcem normalne kupit novu vidlu, na nie drsnu jazdu, ale normalnu a obcas aj nico viac...
to Billes: mám pocit, že očakávaš odpoved:kúp RST GILA Tx, tá ti vyžehlí aj kopce.
občas je aj dobré naučiť sa čítať. Nasmeroval som ťa, aby si si utvoril názor a trochu si sa dostal do problematiky pruženia. Pokial viem tak tvoje pôvodné otázky boli na Suntu a na tej stránke je to kompletne vysvetlené
Vidím, že tebe nepomôže ani svetená voda
Billes-súhlasím s Romanom,najprv žiadaš o radu,on sa Ti snaží poradiť a potom ho urážaš.O vidliciach vieš hovno(čo by si chcel za 2000-ky,Foxa,Pace)?Okrem toho RST robilo vidlice keď sa o tom Suntouru ani nesnívalo-to len na okraj.
No mňa by najprv zaujímalo konkrétne, o aký model Suntouru ide čo chceš kupovať? Myslím že až potom sa dá vyjadriť či to bude za dve tisícky dobrá kúpa! Ale to tu akosi nikoho nezaujímalo tak si myslím že môžete mudrovať koľko chcete a prd z toho!
Ináč vás mám skutočne rád!
my ta mame tiez radi, a budeme mat este radsej, ked si pred pridanim prispevku precitas cely prispevok, na ktory reagujes a poklikas aj na linky v danom prispevku ...tam je totiz specifikacia tej vydly
Billes-súhlasím s Romanom,najprv žiadaš o radu,on sa Ti snaží poradiť a potom ho urážaš.O vidliciach vieš hovno(čo by si chcel za 2000-ky,Foxa,Pace)?Okrem toho RST robilo vidlice keď sa o tom Suntouru ani nesnívalo-to len na okraj.
ano, chcem vidlu za 2000...a nechcem ziadneho foxa ani pace....neviem co by som snimi robil...netreba mi profesionalnu vidlu ale zase nechcem ani uplny shit
snaha bola, kúp si čo chceš,
resp. odpoved znie: vynikajúca vidla za neopakovateľnú cenu. - toto očakávaš od začiatku. Tebe nejde o radu ale len o potvrdenie tvojho výberu.
Ja ti žiaľ už poradiť neviem. Asi budem musieť ešte veľa študovať, testovať a nasávať informácie.
Tak tu povie niekto bez odkazu na Suntour o aký model ide! Decká moje mám pocit že viacej sedíte na internete ako bicyklujete! Samozrejme česť výnimkám!
Ak nejazdis nic drsne tak by ti to malo drzat,ale zas na druhej strane
za 2000sk necakaj nic moc pre zaciatocnika to staci, no sak vlastne sam casom pochopis ze ocom to je.Moj nazor na to je-ak nemas viac penazi tak si ju kup alebo pockaj a doplat si na MACOCHU alebo MANITOU
billes no k veci..takze ty chces vydlu za 2000,- ktora nie je uplny shit? to asi dost dobre nepojde....jasne ze sa daju kupit "vydly" za 1500,- 1800,- ale to je TOTALNY shit..za tich tvojch 2000,- sa daju kupit vydly a`la Capa, Gila, SR TCP ale to je tiez RIADNY shit....viditelny rozdiel je az niekde okolo 4000-4500 a tam uz sa da hovorit o NIE UPLNOM shite...tolko moj skromny nazor....za 2000 nic, co by sa dalo nazvat vydlou s fungujucim pruzenim a tlmenim, nekupis...ak to teda nebude z bazaru...fakt to nema vyznam, rozbijes to za par mesiacov a su to vyhodene prachy, ak ale chces mat s cim porovnavat az si raz kupis slusnu vydlu, tak len do toho investuj svojich 2000,- do vydly, resp. do skusenosti, ktora ti len prospeje
bobo tuto diskusiu uzavrel upne vycerpavajuco.ja len doplnim,ze pri kupe novej vidly treba brat do uvahy svoju telesnu hmotnost.cim je vacsia ,tym treba kupovat kvalitnejsiu vidlu.
no ja som sa nad tym uz kedysi zamyslal, lebo to tu na fore kazdy pisal inak, no a vtedy som nasiel na nejakom bikeshope ze "vydly" tak som to bral ako doveryhodny zdroj, ktory urcite presiel gramatickou upravou a odvtedy si to tak pamatam ale priznavam, teraz som kukal do pravidiel slovenskeho pravopisu a je tam makke tak sorry, ja inak nie som ziadny gramaticky barbar, aby bolo jasne
....radsej keby ma pochvalil za prispevok ako roman
hmm...viem,ze je to offtopic ale pozrite si toto : chodte na referaty.sk,vyberte si akykolvek predmet to je jedno,hlavne aby sa vam na boku zjavil slovnik.prepnite na prekladanie z en do sk a zadajte slovo see.....Ps : slovo vYdiet neberte vazne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s tvojimi vedomostiam o vidlách, kde sa pýtaš na Lock- out by som radšej neskákal.
samozrejme si môžeš objednať original upravované a tie ti namontujú mechanici a aj to nie všetci www.enduroforkseals.com
nebol som si na 100% isty ci je lockout to co si myslim.
občas je aj dobré naučiť sa čítať. Nasmeroval som ťa, aby si si utvoril názor a trochu si sa dostal do problematiky pruženia. Pokial viem tak tvoje pôvodné otázky boli na Suntu a na tej stránke je to kompletne vysvetlené
Vidím, že tebe nepomôže ani svetená voda
prosim ta nabuduce ziadne urazky..aj ked je tam smajl za tym. vies "nadavky" len dokazuju uroven usera.
k teme.suhlas s romanom
Ináč vás mám skutočne rád!
ano, chcem vidlu za 2000...a nechcem ziadneho foxa ani pace....neviem co by som snimi robil...netreba mi profesionalnu vidlu ale zase nechcem ani uplny shit
resp. odpoved znie: vynikajúca vidla za neopakovateľnú cenu. - toto očakávaš od začiatku. Tebe nejde o radu ale len o potvrdenie tvojho výberu.
Ja ti žiaľ už poradiť neviem. Asi budem musieť ešte veľa študovať, testovať a nasávať informácie.
za 2000sk necakaj nic moc pre zaciatocnika to staci, no sak vlastne sam casom pochopis ze ocom to je.Moj nazor na to je-ak nemas viac penazi tak si ju kup alebo pockaj a doplat si na MACOCHU alebo MANITOU
....radsej keby ma pochvalil za prispevok ako roman
pjekný príspevok plný súhlas až ..... aj ja som jazdil RST (aj maratony) a šlape dodnes...
ku kvalite sa nevyjadrujem. Zodpovedá cene.
inak vdaka za podporu.