Patriciusd
Ahoj. Už si poriešil toho E*****NA? Ja tiež nad ňou premýšľam, chcel by som ju pre manželku na jej bicykel. Jej bude mať RS XC 28, čo pri jej hmotnosti nebude fungovať. Chcel by som však objednať z www.tuning-test.cz, vyladenú na jej hmotnosť, sériovka by nebola zlá, ale táto by mala byť ešte lepšia. Ponúkajú X1 a j X2, tiež neviem, ktorá by bola lepšia.
Ahoj sidewinder.
Chcem ju pre dobrý pomer cena/výkon. Manželka nebude jazdiť žiadne preteky, je to len na výlety do prírody, tak by mohla stačiť, keďže napr. REBA je nad rozpočet. Ide mi hlavne aj o nižšiu hmotnosť, takže jej aj odľahčím bike.
Keď si ju objednával, ako si sa rozhodoval, keďže ponúkajú rôzne?
X1 som bral preto lebo malo naviac HS kompresiu, a X2 to nemala. hmotnost rovnaka.
rebu som nejazdil, ale chalani to tu velmi chvalia a je moj sen ju skusit. Sem tam si vymenim s kolegom, ma geriho z fox float RL a pocitovo je ten e*****n pre mna ako turistickeho jazdca priemnejsi ako ten fox.
Nejako odborne tie vlastnosti popisat neviem. Ja to mam nastavene na najmeksie ako sa dalo, nemam rad ked mi ide vytriast mozog z hlavy na nejakom kamenistom zjazde.
Akurak ked som tu vidlu namontoval ukazal sa dalsi problem.. a to strasne "kopance" zo zadnej (tuhej) stavby . Pred tym som mal 100% kostitras..teraz uz len len 50% zo zadu . Ale to uz je tema -> full
No s tými kopancami to bude už tak . Tam už pomože jedine full.
Ako si to myslel tým "Ja to mám nastavené na najmäkšie, ako sa dalo"? Dá sa na tej vidlici nastavovať tuhosť?
Alebo ti to nastavili na nižšiu hmotnosť jazdca, ako vážiš ty?
Takže milí BAJKERI... Vidlica došla včera... Prvá reakcia po nasadnúti na bike - ***** nejaká je tuhá .... Nakoľko nemám skúsenosti so vzduchovou vidlicou navštívil som bike servis. Vysvetlili mi čo a ako. Trošku uvoľnil ventil a nastavil mi tuhosť. S vidlicou som zatiaľ spokojný dnes som jej dal trošku zabrať ... určite ju odporúčam
mam otazku:
ked idem na biky a mam jemne stlaceny vidlicu a chcem dvihnut koleso ako sa to ma spravat pretoze mne to spravi to ako keby sa to dvihalo nejako doprazna a buchlo to na doraz a potom sa mi az dvihne koleso dik za odpoved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rock Shox XC30 Turn Key, PopLoc, 100mm
Rock Shox Recon Silver SA/100mm
a aký je rozdiel medzi RS Recon Silver SA a RS Recon Silver RL?
Ahoj. Už si poriešil toho E*****NA? Ja tiež nad ňou premýšľam, chcel by som ju pre manželku na jej bicykel. Jej bude mať RS XC 28, čo pri jej hmotnosti nebude fungovať. Chcel by som však objednať z www.tuning-test.cz, vyladenú na jej hmotnosť, sériovka by nebola zlá, ale táto by mala byť ešte lepšia. Ponúkajú X1 a j X2, tiež neviem, ktorá by bola lepšia.
Chcem ju pre dobrý pomer cena/výkon. Manželka nebude jazdiť žiadne preteky, je to len na výlety do prírody, tak by mohla stačiť, keďže napr. REBA je nad rozpočet. Ide mi hlavne aj o nižšiu hmotnosť, takže jej aj odľahčím bike.
Keď si ju objednával, ako si sa rozhodoval, keďže ponúkajú rôzne?
rebu som nejazdil, ale chalani to tu velmi chvalia a je moj sen ju skusit. Sem tam si vymenim s kolegom, ma geriho z fox float RL a pocitovo je ten e*****n pre mna ako turistickeho jazdca priemnejsi ako ten fox.
Nejako odborne tie vlastnosti popisat neviem. Ja to mam nastavene na najmeksie ako sa dalo, nemam rad ked mi ide vytriast mozog z hlavy na nejakom kamenistom zjazde.
Akurak ked som tu vidlu namontoval ukazal sa dalsi problem.. a to strasne "kopance" zo zadnej (tuhej) stavby
Ako si to myslel tým "Ja to mám nastavené na najmäkšie, ako sa dalo"? Dá sa na tej vidlici nastavovať tuhosť?
Alebo ti to nastavili na nižšiu hmotnosť jazdca, ako vážiš ty?
Máš k vidlici aj pumpu alebo to riešiš v servise?
ked idem na biky a mam jemne stlaceny vidlicu a chcem dvihnut koleso ako sa to ma spravat pretoze mne to spravi to ako keby sa to dvihalo nejako doprazna a buchlo to na doraz a potom sa mi az dvihne koleso dik za odpoved