Zdravim,chcel by som sa poradiť aka je vyborna vidlica na street/park,sem tam aj dirt.Uvažoval som nad Marzocchi Dirt Jumper 3 08 alee ak som čital tie komentare k tej vidlici tak ma tak som bol zarazeny.neviete niekto poradiť niečoo lepšieee?Tak do 5 000 Sk.Diky.
Ahaa a čo jadzi?Street/Park a tak? Chcel by som sa opytať či je tato vidlica na tieto štyly dobra,či ma dobry odskok a či je s nou spokojny.Lebo som počul že ta vidla je nič moc,žee to ma elastomer a je to ako Duro 2
čo hovoriťe na takúto vidlicu? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =p3907.m29
aká je podla vás cena?dobrá zlá? DiQ
Je to dofukovacia? a je aj na street? lebo ja skôr street dirt...
a aký je rozdiel medzi Dj1 DJ2 a DJ3? ktorá je najlepšia a prečo pls
No a ma niekto skusenosti s tou Marzocchi Dirt Jumper 3 08?Ked hej PLS napiište,potreboval by som sa poradiť ohľadne tej vidlice,alebo poradťe niečo dobre na street/park,občas aj dirt.Zdvih tak nejak od 100mm do 120mm a nech to bude do 5000SK,Dik
Ahaa tak ja by som ju chcel použivať na street a skate parky a iba občas dirt tak neviem či je ta vidla na tieto štyly dobra,potreboval by som sa poradiť...
No tak aku vidlu by ste mi doporučili na street/park,sem tam aj street?Je lepšie mať na tie štyly dofukovaciu vidlu a pewnu osu?PLs poradťe niečo tak do 5000Sk.
medzi DJ3 a DJ2 2008 jestrasne velky rozdie!!
DJ3 - ma elastomer, vzime tuhne, nedá sa na nej nič nastavovat...
DJ2 - ma peknu pruzinu, olej, v zime netuhe a vies si na nej nastavit co chces..
Ale v cene je rozdiel asi 4000-6000SK, podlatoho ze kde kupujes...
Tha hej ale ja som sa pytal aky je rozdiel medzi DJ2 08 a DJ 2 07 ale newa no,wieš čo ja som našiel na ebay Marzocchi Dirt Jumper 1,na pewnu osu ktora by ma vyšla 7307Sk len wobecn etušim ako sa z tej stranky kupuje lebo to je anglicka stranka heh.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Features:
• 100mm Travel
• Fixed Hydraulic Damping
• Mech PL
• Coil Elastomer
• Steel Steer Tube
• 32mm Steel Stanchions
• 6” Post Mount (Max Disc 8”)
• 9 mm Drop Outs
• 2.610 gr/ 5.75lbs
takze 2008 zjavne nema nastavenie tlmenia, tak by som sa poobzeral po niecom inom
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =p3907.m29
aká je podla vás cena?dobrá zlá? DiQ
Je to dofukovacia? a je aj na street? lebo ja skôr street dirt...
a aký je rozdiel medzi Dj1 DJ2 a DJ3? ktorá je najlepšia a prečo pls
DJ3 - ma elastomer, vzime tuhne, nedá sa na nej nič nastavovat...
DJ2 - ma peknu pruzinu, olej, v zime netuhe a vies si na nej nastavit co chces..
Ale v cene je rozdiel asi 4000-6000SK, podlatoho ze kde kupujes...