Caute, potrebujem poradit s vidlicou. Velmi sa do toho nevyznam ale ta moja vidlica nie a nie tlmit.Keby padnem z 2 metrovej vysky asi by sa ani nepohla. DA sa nejak rozhybat? Co jej je ? Je to bicykel z metra, takze sa moc necudujem, ze kvalita nie je bohvieco.
PS: V nazve temy som dal preto aj "a" aj "u" , lebo som nevedel ake tam ma byt. Podla google-u tam ma byt "u" no ja tam mam tusim napisane "a" ( myslim na vidlici)
ty to tam mas napisane sr santour asi preto lebo je to napodobnenina sry ked nie, hovorim to len preto, lebo kamos mal bike z metra, vidlica ties sr santour, ale ta vidlica nebola odpruzena, len to tam napisu (ked tam mas taku gumicku, daj si ju dole a pozri sa, ci to tam nemas nejako zvarane- ked hej, mas to f p.)je to ako v tescu Olpran, tam robia take iste vecicky....
ale to mi len tak napadlo, neber to zle, pozriet sa oplati... a keby neco - reklamacia =)
no uz som raz pisal ze v metre,tescu atd predavaju bicykle ktorych vidlica vyzera ako odpruzena a v skutocnosti su len horne nohy nalisovane do dolnych a po obvode obzvarane
nemas ju zamknutu?
Gumicku nemam na vidlici a nevyzera zeby bola pozvarana. Ked som sa nastval , tak som ju dokazal stalcit o taky 1cm mozno 1,5cm to je jedno... Premastena bola a tak ci onak to nic nezmenila ci bola viac alebo menej premastena... cez zimu s nou nepohnem ani keby chcem a cez leto len ked sa nastvem, tak len o ten kusok :/ TA vidlica ako aj cely bicykel je nejaky smejd. Fuserska robota Je to bicykel nielen ze z metra ale navyse cez "velku" akciu kupovany... stal neviem presne ci 7 500 alebo 8 500 no vraj zlacnel z 12 000. Ucime sa na vlastnych chybach a preto budem v buducnosti kupovat bicykel len v "odbornych" obchodoch. Zajtra mozem spravit aj nejake fotky.
a tak to je od zaciatku alebo sa to stalo neskor a da sa dako ta vidla rozobrat pytam sa lebo ja neviem rozobrat take ,,super,, vidly:D vlastne ja nevem rozobrat ani ,,normalnu,, vidlu ale newa
tak zas kedze stal 7500Sk tak az taky smejd byt nemoze aj keby bol z marsu,za 7500 sa daju kupit hradzove bicykle pre nenarocnych ludi,vsetky maju sice vidlice "ZOOM" "MAROZČOKI" a podobne,ale ze by to bol az hentaky smejd,sak pockame na foto
na prvy pohlad tvoj bike nevyzera az tak hrozne ale kolko vazis???no mozes ju dat vycistit v njakom shope ale ked je to od novoty.....asi smola ......kup si novu ...na mtbikerovi je v bazari dost vidliciek
EDIT: xcu existuje, diki patrikL asi som to na tej stranke nenasiel
druha vec- je to bike Dynamic? lebo ked hej, tak sry ale je to pekna napodobnenina inej znacky, ktora sa specializuje napriklad na bezretazove bicykle .... kamoska mala taky bike, tiez z metra - vidlicu mala naopak ale dalo sa s tym jazdit , aj jej tie bezznackove neviem jake brzdy brzdili az na to ze dnes su uz kotucky uplne hrdzave:D
ano, presne tak. Je to dynamic.... Mne sa po chvili jazdenia zlomila brzdova packa :/ Vazim od 70-75 dost mi to kolise ale to je jedno Neviem ci sa mi oplati investovat do vidlici. Stve ma ze ta moja nebrzdi :/ Chystam sa kupit si nejaku motorku, este neviem aku, mozno jawu 350, tak preto sa mi do bicykli velmi neoplati investovat. Mame doma asi 8 bicyklov aj ked, tento najlepsie z nich vyzera
sak ked myslis ja ti predam moj za 8 a pol :D
ale nee, ved az tak zle to nie je. a nemusis moc investovat, tu si najdi nejaku lacnejsiu vidlicu, je ich tu fakt vela
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale to mi len tak napadlo, neber to zle, pozriet sa oplati... a keby neco - reklamacia =)
tu sr suntour xcr http://media.bikeparkmost.cz/products/xcr.jpg
tu sr suntour duro http://www.kubicasport.eu/fotky/prod_big_1118.jpg
tu sr suntour xcm http://www.koloshop.cz/data/images/XCM.jpg
ale su aj ine tu mas zopar modelou
nemas ju zamknutu?
sorry ludia, skor sa nedalo
druha vec- je to bike Dynamic? lebo ked hej, tak sry ale je to pekna napodobnenina inej znacky, ktora sa specializuje napriklad na bezretazove bicykle .... kamoska mala taky bike, tiez z metra - vidlicu mala naopak
ale nee, ved az tak zle to nie je. a nemusis moc investovat, tu si najdi nejaku lacnejsiu vidlicu, je ich tu fakt vela