prosim vas o radu pri vybere vidlice. Moja predstava je zdvih +-120, capy na v brzdy (v pripade dobrej ceny aj bez, urobil by som upgrade na kotuce), jazdim xc, nie zavodne, ale tak sportovo..
Najradsej by som nieco od RS.. V pripade ceny pod 300 oci riesim kotuce, popripade pevnu osu... Diky za rady
posledný komentár: 14. 5. 2020 o 9:47
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=100051
http://www.koloshop.sk/odpr.--vidlice-mtb-54/rock-shox-recon-351-coil-u-turn,-cerna-poploc,-odpruzena-vidlice/
...ten upraveny e*****n ma moc nelaka (aj ked chod moze mat fakt krasny, co som cital) hlavne koli slabo posobiacej korunke (raz sa mi zlomila, na jednej velmi zlej vidle a odvtedy mam ku korunkam velku nedoveru)..
ten recon je moj favorit, tak ak ju poznate dajte nejake skusenosti.
diky
No, mozno posobi slabo, ale to je len dojem, nemusis sa toho obavat.
Recon,Tora .. vsetko pofiderne vidlice
preco pofiderne? chod? kazovost? a ta reba co spominal kolega vyssie?
Pofiderne preto, ze aj napriek tomu, ze som mal moznost sa stretnut u kamosov s pruzinovkami, tak chodili divne. Resp. nechodili poriadne. Teda .. pruzinove bombery co som mal v ruke chodili ako vino. Ale Rockshox ma genialnu schopnost spravit z niektorych pruzinoviek vidlice, ktore su na urovni 15 rocnych elastomerov. Ako sa im to dari, fakt netusim. Ci puzdra, alebo tesnenia .. neviem ..
Reba .. no, 2005-2007 model nic moc. Ale dnes by mali byt slusne co vymenili patrony Motion Control za uz konecne nieco pouzitelne. Treba vyskusat .. niekedy kus od kusu aj su rozne
ta pilotka co mas kope si preto ze mas zle nastaveny utlm(na rychlo)....alebo malo oleja...
pokud brát RS tak jedině RVL
na tej pilotke by malo byt cervene kolecko dole na pravej nohe, ak nieje je to zakladna verzia tam sa nastavuje tlmenie vnutri...taku som rozobratu nemal ,pohladaj niekde manual...
kolecko znizuje priechod oleja, cim sa chod vidlice pri vysuvani spomaly... ja to mam na rychlo, tak aby nekopala ale stihala brat aj vo vecsej rychlosti...
ak si tam dolieval je mozne ze si dal olej mensej hustoty, cim sa zvysila rychlost tlmenia...
kubad: stare Bomber sroty napodiv funguju presne ako maju, a to bez ohladu na to, ci je vonku +35 alebo -15 stupnov, ci maju vnutri olej, alebo fritol, ci je to model 2000, alebo 2005 .. atd.... Co sa o inych vidliciach povedat neda