Nedavno som popri browsovani narazil na stranku xfusion, o ktorej som vedel len to ze robi tlmice. no potom som nasiel aj zopar vidlic, nevyzeraju zle a ich cenova hodnota je priemerna (v cesku cca 8k). len som o nich este nic nepocul tak by som si rad rozsiril svoj obzor.
ma niekto s nimi nejake skusenosti, ci uz dobre alebo zle?
Skúsenosti bude mať niekto asi ťažko, čo osm čítal vyzerá to sľubne. Na BikeBrne boli namontované na stene, nedali sa ani v rukách ohmatať a skúsiť aspoň v rukách ich chod. Takže osobne (a myslím že väčšina tiež) mám pri X-Fusion forks jeden veľký otáznik.
Xfusion vyraba uz niekolko rokov tlmice.
Neviem preco ale tie tlmice skoro nikto nejazdi. ci je to dane ubohou kvalitou alebo funkcnostou naozaj neviem.
V kazdom pripade na 2010 Xfusion toho pripravili naozaj vela noveho tak uvidime...
Stale sa ale bojim ze nikto si to nekupi nakolko zrejme nebude chciet riskovat. Samozrejme zavisi to aj od toho aku cenovu politiku zvolia...
XFusion má profesionálny DH tím spoločne s INTENSE, čo je veľmi zaujímavé spojenie hlavne keď sa Intense stále chvastá s tým, že svoje rámy zvára v USA.
Hanz z b-f.cz upozorňoval, že (pružinové) tlmiče sa veľmi rýchlo zahrievajú, čo nemusí byť akútny problém pre pohoďákov, ale aj tak..... Vydlice 2009/2010 sú kompletne prerobené, takže s nimi asi nikto nebude mať skúsenosti.
niekde na webe (mozno to bol internacionalny xfusion web) som cital celnu Vengeance HLR okolo 800USD... aa uz som to nasiel: http://www.x-fusion-shox.com/forks/vengeance
ak ak bude kurz eurodolara tak vela ludi za taku novinku 800 Euro podla mna neda...
ano ano, tato je velmi pekna, taka krasna biela... len ma pre mna troska velky zdvih vlastne skoro vsetky maju velky zdvih, ale zda sa mi ze je tam aj nejaka 100ka.. no a k tej cene len tolko ze: za tu cenu by som asi radsej zobral nieco ine... keby som vsak mal moznost ju vyskusat co teda urcite nebudem tak by som mozno zmenil nazor
ventil je univerzálny ale fúkal by som to len pumpou na vidlice, ktoré majú aj ventil ktorým po troche upúšťaš vzduch a pri odoberaní hadičky z ventilu ti nevyfučí polovica vzduchu. Inak vidly majú AV
aj ano, pokial sa pouziva maly tlak a mozes dat ventil dole bez vyfucania(oskusane na durolux). Inak je ovela praktickejsie pouzit origos pumpu na vidlice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem preco ale tie tlmice skoro nikto nejazdi. ci je to dane ubohou kvalitou alebo funkcnostou naozaj neviem.
V kazdom pripade na 2010 Xfusion toho pripravili naozaj vela noveho tak uvidime...
Stale sa ale bojim ze nikto si to nekupi nakolko zrejme nebude chciet riskovat. Samozrejme zavisi to aj od toho aku cenovu politiku zvolia...
takto ich moc nepredaju....
Tlmice X-fusion dava OEM na biky Specialized (okrem top modelov, kde je FOX) a Merida, takze to asi s nimi az take zle nebude.
Trosku sme to preberali tu:
http://www.bike-forum.cz/forum/tlumic-se-tremi-polohami.html#unread67
Hanz z b-f.cz upozorňoval, že (pružinové) tlmiče sa veľmi rýchlo zahrievajú, čo nemusí byť akútny problém pre pohoďákov, ale aj tak..... Vydlice 2009/2010 sú kompletne prerobené, takže s nimi asi nikto nebude mať skúsenosti.
ak ak bude kurz eurodolara tak vela ludi za taku novinku 800 Euro podla mna neda...
sám si vydlica...
Neviem preco ale tie tlmice skoro nikto nejazdi.
...ale jazdi uz viac ako 2 roky. Pozri moj podpis - ghost.
OT: ventil na vidlici je univerzalny alebo mozem fukat hociakou pumpou?
Ak ju nasadis a pretlacis tlak, tak ano .. ale obvykle to moc nejde a je to namahave