Dal som dozadu MountainKing 2.2 a po pár kilometroch už vidno, že trojuholníky v strede sa trhajú od zadu - od brzdenia. Nejazdím síce velmi po ceste, iba do práce, ale takto ho zoderiem za 300km
Poraďte dobrý plášť na zadné koleso, rozmerovo 2.0 - 2.2 aby bol dobrý záber, držal v zákrute a nedral sa rýchlo pri brzdení na asfalte.
MICHELIN XCR MUD vyborny zaber nie len v blate ale aj na suchom tvrdom povrchu. do "signalizacie" (vidno na zuboch dezenu čierne bodky druhej vrstvy) opotrebenia asi 4700 km, prevažne po asfalte (suchý a mokrý) asi 65 - 70 %, šutolina 3- 5 %, blato a sneh zvyšok. pri pätke nepraská. na predné sa moc nehodí, bo na ňom nevedie až tak dobre stopu. na prednom jazdím radšej schwable nobby nic - osvedčil sa.
NOISE: WTB Velociraptor 2,1, je to síce drát ale cena je rozumná, dosť dlho vydrží, osobne sa presúvam po ceste do práce,
najdeš ho na www.kolokram.sk a v teréne som ja osobne nemal lepšiu gumu.
Smart Sam jazdim od minuleho roku. Velmi rychly plast na tvrdom povrchu. Zaber na mokrom, skaly, korene slaby. Trakcia v zakrutach slušna. Zaberovy handicap som vyriesil vymenou zadnej za Schwalbe Litlle Albert. Teraz uz spokojnost.
Bud sa mi to len zda, alebo je tato tema naozaj trochu zbytocna. Kadzy ma aj tak ten "svoj" najlepsi plast, co vidno z prispevkov. Ono to zavisi od urcitych kompromisov. Ci radsej obetujes rychlost po pevnom podklade a budes mat istotu drzania stopy alebo uprednostnis semislick a budes v pripadnom bahne lietat ako kokos.
Bud sa mi to len zda, alebo je tato tema naozaj trochu zbytocna. Kadzy ma aj tak ten "svoj" najlepsi plast, co vidno z prispevkov. Ono to zavisi od urcitych kompromisov. Ci radsej obetujes rychlost po pevnom podklade a budes mat istotu drzania stopy alebo uprednostnis semislick a budes v pripadnom bahne lietat ako kokos.
100% si to vystihol
Ako keby sme sa dohadovali ktorá je lepšie, blondínka čiernovlasá ryšavá ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr:
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/ ... 1-5-plast/
písal som, že nejazdím veľmi po ceste - iba do práce, to je 7km tam a 7km späť, no a občas nejaké nevyhnutné presuny
osobne s ami podla vzorku pozdáva viac ten maxxis
ten maxxis tusim jazdil pista a urcite sa najde aj niekto, kto ma SS, ...
ale v teréne mi zas tento plášť maximálne vyhovuje
najdeš ho na www.kolokram.sk a v teréne som ja osobne nemal lepšiu gumu.
http://eshop.skiservis.cz/img/goods/default/4205.jpg
http://www.radl-krenn.de/shop/images/Ma ... 50-559.gif
Smart Sam jazdim od minuleho roku. Velmi rychly plast na tvrdom povrchu. Zaber na mokrom, skaly, korene slaby. Trakcia v zakrutach slušna. Zaberovy handicap som vyriesil vymenou zadnej za Schwalbe Litlle Albert. Teraz uz spokojnost.
na ceste s minimalnym odporom a v teren spolahlivo drzi...
moja vlastna skusenost
100% si to vystihol
Ako keby sme sa dohadovali ktorá je lepšie, blondínka
no u mňa určite tá čiernovláska
uz is ich jazdil, ci si len "myslis" ?!