Zdravim ludkovia, ma tu niekto z vas skusenosti so zapletenymi kolesami Shimano, napr. WHM540 alebo nieco podobne?? Zaujima ma vsetko co sa tyka vydrze, starostlivosti atd... Co sa mi oplati kupit, nejake zapletene Shimanka ci skor Mavicy alebo nieco ine?? Mam vahu priblizne 65kg. Vdaka za radu
A co takato kombinacia :
Naboje DT SWISS ONYX 32d
Špice DT SWISS REVOLUTION 2-1,5-2
Rafik DT SWISS XR 350 32d
Pripadne poradte nieco v dobrej vahe a cene cca 250 €
hmm ten ráfik je fajnový, 17mm vnútorná šírka Neviem či by sa neoplatilo siahnuť po niečom ako napr. ZTR Crest alebo FRM XMD 333. Umožňujú lepšie použitie bez duší, sú dokonca ľahšie a sú výrazne širšie (ztr o 4mm a frm o 2mm). Odolnosťou na tom budú aj lepšie ako ten dt ráfik, keďže hmotnosť ušetrili na nižších pätkách...
ZTR ka som pozeral ale cenovo sa s nimi komplet dostane na cisla, kedy sa uz neoplati uvazovat o skladani. XMD 333 detto a maju vahovy limit 80 kg, ktory sice neprekracujem, ale .....
xr350 majú najmenší váhový limit
xr350 - 75kg
xmd333 - 80kg, niekde sa uvádza aj 90...
crest - niečo nad 80kg
Ak chceš cenovo prijateľné a s vyšším váhovým limitom, tak napríklad FRM XMD 388 (cena asi do 60 euro). Prípadne pozri výpredaj na chainreactioncycles, tam by mohli byť nejaké ztr za peknú cenu.
Ak by sa to aj tak nezmestilo do limitu tak je možnosť zobrať lacnejšie špice - ritchey wcs, tie isté parametre ako dt revolution, len o 0.2g vyššia hmotnosť a zúženie na 1.6mm v strede... Cena 4kč za kus.
s tými crestami je problém len pri nejakých plášťoch, nie? Niekto na b-f písal, že 2011 schwalbe plášte tam sedia perfektne a už sa nebojí že sa mu vyzujú
ale podla mňa nieje hranica kedy sa už neoplatí skladať, obzvlášť na SVK by som zapletené kolesá nebral
V cene nad 300 € je slusny vyber ale ked som si to preratal tak vyskladanim sa pod tuto cenu hravo dostanem. Otazkou su najvhodnejsie diely. Jedine co mam jasno tak to ze tam urcite nedam Al spice a niple. Moj mlady jazdi ZTR Olympic a velmi ich nesetri. Menil som mu 2x puknute Al niple a s docentrovanim kolesa bola potom docela sranda kedze ostatne uz boli pekne zakusnute. WD to istilo na dva dni a potom sa uz s nimi dalo hybat bez obavy ze ich strhnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hodinu si na to civel a nevsimol si si ze si v sekcii dili silnicni?
inak na to tvoje jazdenie ti bude stacit uplne nieto taketo: http://www.suncycle.sk/mtb_zapletane_kolesa/diely-mtb/mtb_zapletena_kola_fulcrum_red_metal_10/
Naboje DT SWISS ONYX 32d
Špice DT SWISS REVOLUTION 2-1,5-2
Rafik DT SWISS XR 350 32d
Pripadne poradte nieco v dobrej vahe a cene cca 250 €
xr350 - 75kg
xmd333 - 80kg, niekde sa uvádza aj 90...
crest - niečo nad 80kg
Ak chceš cenovo prijateľné a s vyšším váhovým limitom, tak napríklad FRM XMD 388 (cena asi do 60 euro). Prípadne pozri výpredaj na chainreactioncycles, tam by mohli byť nejaké ztr za peknú cenu.
Ak by sa to aj tak nezmestilo do limitu tak je možnosť zobrať lacnejšie špice - ritchey wcs, tie isté parametre ako dt revolution, len o 0.2g vyššia hmotnosť a zúženie na 1.6mm v strede... Cena 4kč za kus.
ale podla mňa nieje hranica kedy sa už neoplatí skladať, obzvlášť na SVK by som zapletené kolesá nebral
V cene nad 300 € je slusny vyber ale ked som si to preratal tak vyskladanim sa pod tuto cenu hravo dostanem. Otazkou su najvhodnejsie diely. Jedine co mam jasno tak to ze tam urcite nedam Al spice a niple. Moj mlady jazdi ZTR Olympic a velmi ich nesetri. Menil som mu 2x puknute Al niple a s docentrovanim kolesa bola potom docela sranda kedze ostatne uz boli pekne zakusnute. WD to istilo na dva dni a potom sa uz s nimi dalo hybat bez obavy ze ich strhnem.