Viem ze o 2 riadky je podobna diskusia ale mna zaujima budget riesenie Potrebujem nejake rozpoctove koleso s hlavnym dorazom na vydrz a aby malo priemyselne loziska. Co som hladal som nasiel toto
Turbi.... akože rešpektujem ta ale tak chalan má istú čiastku na to aby kupil nejaké kolieska a viacej sa mu nedá investovať a chcel by aspon do tej ceny čo najlepšie poradiť od vás skusenejších a ty sa mu vysmeješ že "lowend haha" to si mu teda poradil aj ked máš pravdu ale takto to podať no neviem sry moj pohlad .....
Ja sa mu nesmejem. Nemám v povahe odpisovať ľudí len kvôli peniazom. Chcel som tým len naznačiť nech nespekuluje a kúpi si trebárs RM5 čo má vo vyhliadke. No tým čo majú hlbšie do vrecka a poprípade radi materiál častejšie demolujú by som odporucal radšej klasické vypletane kolieska z dôvodu ľahšieho a častokrát. dostupnejsieho
servisovania. Lacné setaky sú aj tak ťažké a náhradné diely ako sú rafy a spice sú zvycajne drahšie.
Shit, som myslel ze nejaka nova tema ktora ma zaujala a zistujem ze som to zalozil ja Som myslel ze uz odisla do zabudnutia...
turbi, preste tak, hladam nieco low cost, nejdem pretekat a uplne mi to staci, viem ze za viac penazi by som doslal lepsie kolesa...
Nakoniec kupim naboj novatech 32 dier a nejaky rafik aby to nieco vydrzalo lebo tie RM5 maju malo drotov na moju vahu (crossride tiez). Ide mi hlavne o vydrz a bezudrzbovost...
PatrikL - mas pravdu, diskova verzia ma skoro pol kila, ale tie naboje su na priemyslenych loziskach, nieco vydrzia a nic lepsie som nenasiel za tu cenu...
SL je najzakladnejsí model, naboje z red metal 5...
XL maju už lahší rafik na XC, naboje budú asi ale rovnake.... hmotnosť tam je už nižšia .... ale to je relatívne, pretože realita býva kusok inde ako píše výrobca.
Podla údajov a skúseností čo som pátral po nete tak rozdiel váhový XL a SL nie je nič hrozné, gramár nie som hlavne aby vydržali niečo tie náboje a ráfiky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stručný popis rm10 (a asi aj red power sl, nie?) http://www.bike-forum.cz/forum/fulcrum-red-metal-5-x-red-metal-10.html#comment1588635
palo14... ja som kupil tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-zapletena-kola-dt-swiss-x-1800/2038 málo jazdené v super stave za polovičnú cenu tu zbazáru a velká spokojnosť .... len som chel poukázať že aj niečo jazdené nemusí byť hned odpad ale každý čo preferuje nové je nové ale
servisovania. Lacné setaky sú aj tak ťažké a náhradné diely ako sú rafy a spice sú zvycajne drahšie.
turbi, preste tak, hladam nieco low cost, nejdem pretekat a uplne mi to staci, viem ze za viac penazi by som doslal lepsie kolesa...
Nakoniec kupim naboj novatech 32 dier a nejaky rafik aby to nieco vydrzalo lebo tie RM5 maju malo drotov na moju vahu (crossride tiez). Ide mi hlavne o vydrz a bezudrzbovost...
Inak dúfam že nebudeš brať tie novatec náboje čo má zadný hmotnosť približne pol kila
http://www.kolokram.cz/dily-mtb-trekking/zapletena-kola/zapletena-kola-fulcrum-red-power-29-sl-915mm.html
http://www.kolokram.cz/dily-mtb-trekking/zapletena-kola/zapletena-kola-fulcrum-red-power-sl-xl-29-12-15mm-2.html
samozrejme nemyslím na osky ani počet š*****v ide mi o celkovú kvalitu, dakujem
XL maju už lahší rafik na XC, naboje budú asi ale rovnake.... hmotnosť tam je už nižšia .... ale to je relatívne, pretože realita býva kusok inde ako píše výrobca.
DT Swiss DT 350 Classic Fatbike zadný náboj, 32 dier, 12 x 197 mm. IS6, orech Shimano Micro Spline
284 €