Naboj v predu mam Deore, bike mam kratko kupil som ho koncom aprila,
prišiel som na chybu toho náboja, bola to vlastne chyba kónusov, mali zlý uhol, v podstate to tlačilo ložiská dovnútra a nie na tú klznú plochu, takže som tam dal staré a ono to funguje v pohode, vďaka za pomoc
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-naboj-shimano-deore-predny/68
z koho/čoho
s kým/čím
náboj je tam joytech disc jazdený dva roky bez problémov, problémy nastali len asi dva týždne dozadu...
Zoradím to takto:
1.) rovná oska, hladké kónusy a misky
2.) 9 pekných, dobrých guličiek na každej strane (vpredu je to niekedy viac s menším priemerom)
3.) kónusy dotiahnuté s matkou na kontru
4.) poriadne dotiahnutý rýchloupinák, alebo matka
5.) zdravý rozum
6.) ak nieje zdravý rozum tak to chce lepšie náboje (napr. novatec)
No zdravy rozum je. preto som kupil bik kde su priemyselne. Ale ten kde su konusy som ponechal
priatelke ktora zlezie z biku pred kazdym obrubnikom. A aj tak sa to uvolnuje.
Nic riesenie je teda suchy zavit osky a konusu, lepidlo a to by malo drzat.
Dakujem, aj za temu, (ked som sa sem tak votrel)
Ja áno, menejskáč!
Zoradím to takto:
1.) rovná oska, hladké kónusy a misky
2.) 9 pekných, dobrých guličiek na každej strane (vpredu je to niekedy viac s menším priemerom)
3.) kónusy dotiahnuté s matkou na kontru
4.) poriadne dotiahnutý rýchloupinák, alebo matka
5.) zdravý rozum
6.) ak nieje zdravý rozum tak to chce lepšie náboje (napr. novatec)
Fu no tak kontroval som ro s takymi ocel klucmi ze som ich skoro ohol. Ale mal som vsade vazelinu aj na zavitoch tak moznoze sa to uvolnuje aj preto. Tam by to malo byt asi suche ze...
A to kontrovanie mam urobit tak ze tam bude nejaka malinka vola alebo sa to nema ani pohnut.
Inak kamarat si tiez kupil bik s tymito nabojmi a po prejdeni asi 400km tiez vola aj centimeter.
Ja si myslim ze tieto shimana maju velke stupanie zavitu na oske. Preto sa to lahko povoli. (asi)
Davam casto zadne koleso dole ked to davam do auta. Moznoze aj to je dovod preco sa to uvolnuje. A este jeden mozno dost dolezity dovod. Na oske je zavit. neviem ci sa meni z praeho na lavy (alebo opacne) z jedneho konca na druhy. Ale ked uz ma to naozaj sralo ze sa to uvolnuje tak som otocil osku a nahodil som kousy. no a teraz sa to uplne serie.
Neviem ci ma niekto pochopil lebo som to napisal ako blb.