urcite mnohi z Vas poculi alebo dokonca nosia zlte naramky s napisom
LiveSTRONG s ktorymi prisla nadacia Lanca Armstronga proti rakovine. Ked som bol naposledy na Slovensku (asi 3 mesiace dozadu) tak som ich zaregistroval na par ludoch o to viac som bol prekvapeny ked som videl kolko ludi ich nosi tuto v USA. Bikeri, ktorych tu poznam skoro vsetci do nohy nosia tento naramok (aj ked niektori aj v roznych inych farbach) a je to podla mna taky pekny symbol nielen boja proti rakovine ale aj cyklistiky ako takej a to ci uz cestnej alebo horskej. A tak ma napadlo, ze mozno by som tuto myslienku mohol rozsirit trochu aj u nas na SLovensku, ked som odchadzal tak tieto naramky este nikto nepredaval a tak teoreticky ak by bol zaujem tak by som moho kupit sto naramkov (kazdy stoji presne 1$) a na Slovensku by som ich potom ci uz osobne alebo postou na dobierku rozdistribuoval. Na Slovensko pridem 20. Septembra. Nechcem od nikoho ziadne peniaze dopredu, som iba zvedavy ci by mal niekto zaujem. Cena by bola 30Sk + postovne.
biku zdar
spolu som objednal 300 Adult a 120 youth,
objednavky mam zatial na 230 adult a 80 youth
takze je tam este nejaka rezerva pre oneskorencov
geroy
P.S. ked sa tu este najde niekto komu nedosla zavazna mailova objednavka
ozvite sa mi na [email protected]
to LUIS - kilo si nechaj na ine veci ako som uz povedal chcem iba 1 dolar alebo 33sk plus naklady na postovne pre tych, ktori nepridu na stretko
daj tam
meno
adresa
PSC
pocet kusov vo velkosti 202mm a 180mm
a sposob dorucenia, na dobierku alebo platba vopred
Potrebovala by som zohnať žltý náramok Lance Armstronga pre kamaráta.Pretelefonopvala som čo sa dalo a nokto mi nevie poradiť.Prosím Ťa ak sa Ti dá pošli mi nejaké info popripade ak ich máš na predaj si ho aj odkupim.Ďakujem zatiaľ
Nic proti tebe geroy, si fajn
ale pripustam, ze pri 180 ludoch ktorym som tie naramky posielal sa mohlo stat ze som na niekoho zabudol...myslim vsak, ze drviva vacsina objednane naramky dostala....
okrem ineho sa mi aspon od 5 ludi vratila dobierka, pretoze si ju bud zabudli vyzdvihnut alebo si to rozmysleli, samozrejme naklady na postovne som cvakal z vlastneho...robim to z cistej filantropie a len kvoli tomu, lebo si myslim, ze je to dobraa myslienka...takze ak aj niekto ma problem tak si to moze kupit hocikde za 80Sk a viac....
bola v nom aj adresa...
a zatial si neodpisal tak ako?
matej, prave som ti napisal mail...