Chystá sa niekto zajtra na túto "detskú" akciu?
http://www.kphc.sk/1mmt
Nejako je okolo toho ticho, nieje tam žiadny kontaktný telefón a komunikácia mailom mi príde dosť neosobná a pomalá takže som neskúšal.
Junior by sa chcel ísť prebehnúť z rovestníkmi a nie sa len naháňať so starými chlapmi
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
Skúsili sme to prvýkrát a plánujeme absolvovať všetky nasledujúce časti, nech sa mladá ukáže a nech si porovná sily. Mimochodom celkom bola rozhodená a naštvaná z iných pretekárov - prekážok na trati. Bojovný duch tým deckám nechýbal, ani niektorým rodičom
Videl som, ze detiskam sa to pacilo a ked uz idem na preteky ja tak chcu ist aj oni. A bol som celkom prekvapeny, ze take nic este nebolo. Az teraz. Skusim naplanovat aspon jednu jazdu, aj ked to mam 200+ km.
A tí 8-roční (aj moja má
Ešte si to môže junior vyskúšať 4x - najbližšie od nás je Pravenec, tam už dúfam pôjdeme.
od predchádzajúceho kola sme spravili pár zmien:
1. vymenili sme pedále za SPD,
2. zaregistrovali sme sa na MTBikeri
3. pridali sme doping
tentoraz sa šlo po zjazdovke vo valči a trať mini bola citeľne skrátená oproti propozíciám. mladá na štarte v duchu ži a nechaj žiť pustila pred seba všetky ostatné baby, lebo sa nechcela s nimi tlačiť v zákrute. v kopci ale šlapala ako hodinky a predbehla 3 zo 4, na tú najlepšiu naozaj nestačila. už sa teší do pravenca, lebo jej zachutilo odovzdávanie medailí
http://kphc.sk/sites/default/files/vysledkova_MMT_2kolo.pdf
ďakujem organizátorom aj autorom trate. bola technicky náročná, ale zábavná a preverila mnohých. aj my sme si siahli na dno svojich síl a zručností a odhalili sme veľké rezervy. okrem iného sa nám potvrdilo aj to, že pod stromček pribudne nová mašinka.
štartové pole v niektorých kategóriách bolo rozmanitejšie a bolo veľmi zaujímavé sledovať ako sa niektorí museli popasovať s doteraz nepoznanými súpermi. takže aj preto je dobré zúčastniť sa takýchto súťaží, aby si detváky aj dospelí vyskúšali svoje reakcie.
ešte raz vďaka všetkým, čo sa pričinili
PS: Dúfam, že posledné kolo nebude totožné s prvým kolom, výšľap po koreňoch bol v pohode, ale zjazd v 90 stupňovej zákrute bol dosť obtiažny pre kategóriu Mikro v ktorej máme člena rodiny a nešiel prvé kolo lebo mal strach. Chápem ho však je to ešte len dieťa a má 5 rokov. Myslím si že aj pre kategóriu Mini to bolo v uvedenej pasáži trate obtiažne. Takže odkaz pre organizátorov skúste sa trošku prispôsobiť deťom a urobiť to tak ako to bolo v Rajeckých Tepliciach, alebo vo Valči.
Tešíme sa a uvidíme sa v Nedeľu.
kolo sa pôjde v podstate opačne, teda deti budú okolo pamätníka stúpať, čo je v podstate jediný "kopec na ich trati. Pôjdu tade všetky kategórie. Trať je prispôsobená deťom a snažíme sa deti vytiahnuť aj do terénu, nech môžu naberať skúsenosti. Verím, že to nebude ani pre tých najmenších prekážkou.
Tešíme sa na všetkých a len nech nám moc nemrzne z rána. Mapky aj propozície sú na webe kphc.sk
PS: Keď sa vrátime, určite napíšeme svoje pocity a zážitky.