Pozyvam cyklistou na 1.Ročnik O MTB Pohar starostu obce.Kona sa 11.7.2009 v Obci Luky pod Makytom.Bude sa jazdit XC,jedno kolo mera 6,7km,Muzi 2 kola,Zeny 1,a Veterani mozno 2,uvidi sa podla počasia.Mapu ešte vložim.
Pozivam cyklistou na 1.Ročnik O MTB Pohar starostu obce.Kona sa 11.7.2009 v Obci Luky pod Makytom.Bude sa jazdit XC,jedno kolo mera 6,7km,Muzi 2 kola,Zeny 1,a Veterani mozno 2,uvidi sa podla počasia.Mapu ešte vložim.
Prosim ta oprav si to " Pozivam cyklistou " na Pozyvam cyklisov"
Pozivam cyklistou na 1.Ročnik O MTB Pohar starostu obce.Kona sa 11.7.2009 v Obci Luky pod Makytom.Bude sa jazdit XC,jedno kolo mera 6,7km,Muzi 2 kola,Zeny 1,a Veterani mozno 2,uvidi sa podla počasia.Mapu ešte vložim.
Mne je to jedno kde to bude ja si tych 13,4 km nenecham ujst
Nemyslel si nahodou zemepis? Spravne sa pise o pretekoch.
Nie ! Myslel som vlastivedu kedze to je nauka k krajine, kde zijes ! Zemepis je myslim pojem, resp. nazov pre predmet, kde sa vyucuje aj nieco ine ako iba o SK
ale je fajn, ze sme si spravili gramaticke okienko
datum ma zly to mal byt termin prvy.ale je to 11.7.2009.Bude sa jazdit po lesnych cestach a krasnych zjazdov.kategorie budu klasicke ako byvaju večšinou všade.prezentacia bude od 14:30 do 15:00 a štart bude o 16:30
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosim ta oprav si to " Pozivam cyklistou " na Pozyvam cyklisov"
Myslis, ze takto to je spravne?
ale o preteku ani slovo
ale o preteku ani slovo
Nemyslel si nahodou zemepis? Spravne sa pise o pretekoch.
Nie ! Myslel som vlastivedu
ale je fajn, ze sme si spravili gramaticke okienko
Kua a kde su seriozne propozicie?
Dátum konania: 18.7.2009
Názov akcie: I. ročník MTB /pretek horských bicyklov/
Organizátor: Ing. Anton Hrebík
tel.: 0905899060
kontaktná osoba: Ing. Anton Hrebík
e-mail: [email protected] , [email protected]
web-stránka: www.ekostyren.eu, www.obecluky.sk
ale dátum konania je tu iný
Mapa profil nema, ale trat.