Tento rok sme malinko upravili trat,kde vas čaka asi 5 drevenych lavok,inak zhruba to bude rovnaka trat ako min.rok!Pojde sa XC,kategorie muzi A-od18 do 35,muzi B-od 35 do 45,veterani od 45 hore,ženy A od 18 do 40,ženyB-od 40 hore.
a čo nás čaká na trati? Budú tam technické úseky, úzke chodníky a množstvo zákrut, keď je to XC. Alebo to bude menej technické a rýchle?
Nebude to málo iba 2 kolá! Podľa mna by sa mohli ísť aj 3-4 kolá.
Dnes sa ide 1. Košický Bike Maratón idem aj ja ale len ako divák, a ide o to že vy máte 2x 7.4 km = 14.80 km, nie je to málo? a ešte aj s takým malým prevýšením....
Pre ženy s veteránmi mohli byť 3 kolá a pre Mužov aspoň 4+
ja s tym nič nenarobim,snad ich to uz na buduci rok napadne,nech daju viac kol,ja by som bol tieš rad bral aspon 3,a naročne je to dost,na to ze je to xc aj ked je to z malym previšenim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oprav si datum...
dik,tie roky letia rychlo
muziA a B 2 kola ale este to nieje iste mozno sa pojde 3kola,veterani a zeny asi jedno.ešte upresnim
Nebude to málo iba 2 kolá! Podľa mna by sa mohli ísť aj 3-4 kolá.
Pre ženy s veteránmi mohli byť 3 kolá a pre Mužov aspoň 4+