Na dlhej :
prvá bude na 13tom km , druhá cca na 30tom km tretia na 45 a posledná zhruba na 55 - teda 10 km pred cieľom .
Stredná :
Na 13tom a 25tom km .
Krátka :
Na 13tom .
Pokúsime sa to zakresliť do napriek a zverejníme .
miskozla Zmena trasy je dôležitá informácia a je potrebné ju patrične odkomunikovať a nepochybujem o tom, že vždy môžu nastať nejaké dôvody kedy je zmena nutná. V tomto prípade sa krátka trasa zmenila z 14km na 23km a to je už radikálna zmena! Niekto kto si trúfne dať 14km nemusí zvládnuť 23km. Myslím úplných začiatočnikov. Na druhú stranu možno pre veľa pretekárov je 14km pretek nezaujímavý ale tých 23 to je taký štandard pre krátke trasy. Mne osobne tá zmena vyhovuje ale čo s ľuďmi čo sa prihlásili na 14km pretože to si trúfnu prejsť ale 23km fakt nedajú? Príde mi nefér to zmeniť po spustení registrácie - aj keď určite to bolo dobre myslené. Neuvažujete zaradiť aj tú 14km trasu - takú začiatočnícku?
Preto sme na krátku pridali občerstvenie a myslím , že to zvládne každý . Do budúcna sa budeme snažiť trasi po spustení registrácie nemeniť . Aj keď človek nikdy nevie .
Podla https://www.zamg.ac.at/cms/de/wetter/wetteranimation to najhorsie dojde v noci nedela/pondelok . Nemalo by az tak prsat, ako tvrdi aladin. Ale zato aj v sobotu .. skoda toho pocasia tento tyzden, ze to nemohlo byt ako v piatok .. akurat ked su takto volne dni.
Ak s tym bude organizator suhlasit tak tu mozem dat video zo stvrtka kedy sme si boli trat prejst. Skusali sme strednu variantu a mozem povedat ze znacenie je spravene paradne, nie je sanca zabludit, len bolo trosku viac blata.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvá bude na 13tom km , druhá cca na 30tom km tretia na 45 a posledná zhruba na 55 - teda 10 km pred cieľom .
Stredná :
Na 13tom a 25tom km .
Krátka :
Na 13tom .
Pokúsime sa to zakresliť do napriek a zverejníme .
Tuna bude občerstvovačka na strednej trati . teda presne na 13 a 22 km .
Ahojte, profily tratí aj s .gpx súbormi sú aktualizované a nájdete ich na tomto odkaze:
http://laboreckamtb.sk/trat/
tak co, bude sranda?
ja to asi nedám