Zdar, bol som v Stiavnici uz asi 4x.
Vzdy to bolo velmi dobre, jedina chybka je, ze tam je len 30 km okruh a teda ked ides 120 tak to mas styrikrat to iste.
Kazdopadne okruh je velmi pekny organizacia velmi dobra.
Vrelo odporucam.
sice stary topic ale po dlhej dobe som sem zabludil...
k teme:
Maraton v Stiavnici bol najlepsi za minulu sezonu co sa trate tyka(a ani na nejake extra chyby v organizacii si nespominam). Uplna parada na vyblaznenie sa pred Horalom. Prve kolo zoznamenie sa s tratou a druhe uuuplne vychutnanie si super trate. Keby som bol nuteny vybrat si za sezonu iba 3 maratony na ktore by som mohol ist tak Stiavnica by bol urcite jeden z nich(tuto sezonu som ich absolvoval 10).
sice stary topic ale po dlhej dobe som sem zabludil...
k teme:
Maraton v Stiavnici bol najlepsi za minulu sezonu co sa trate tyka(a ani na nejake extra chyby v organizacii si nespominam). Uplna parada na vyblaznenie sa pred Horalom. Prve kolo zoznamenie sa s tratou a druhe uuuplne vychutnanie si super trate. Keby som bol nuteny vybrat si za sezonu iba 3 maratony na ktore by som mohol ist tak Stiavnica by bol urcite jeden z nich(tuto sezonu som ich absolvoval 10).
Ja sa okruhovym maratonom radsej vyhybam. Je to skor pre sutazenia chtivych a ja som viac "krajinkar", s motivaciou dojst do ciela dlhu trat . Z uvedeneho dovodu som v Stiavnici nikdy nebol a ani tam neplanujem ist.
propozicie
Usporiadateľ:
Slovenský cykloklub Hámrik–Banská Štiavnica a ZSŠ OaS. Banská Štiavnica
Miesto: Združená stredná škola OaS, Špitálska 4, Banská Štiavnica
Termín: 5.8.2006
Prevodom na účet organizátora. Ako variabilný symbol uvádzajte dátum narodenia. (formou – rok, mesiac, deň bez medzier. rrmmdd )
* do 14 . 7. 2006 350,- Sk
* po 14 . 7. 2006 400,- Sk
* v deň preteku 450.- Sk
na č. účtu : VÚB 1268961157/0200
TECHNICKO – ORGANIZAČNÉ USTANOVENIA
Účastníci:
Muži a ženy od 15 rokov, účastníci mladší ako 18 rokov musia mať písomný súhlas zákonného zástupcu.
Kategórie:
ML muži – 120 km
MS muži - 60 km
ZS ženy - 60 km
DS ženy nad 40 rokov - 60 km
SL seniori 40 – 49 rokov – 120 km
SS seniori 40 – 49 rokov – 60 km
VL veteráni nad 50 rokov – 120 km
VS veteráni nad 50 rokov – 60 km
HOBY
D rodičia deti - 30 km *
Ž Ženy bez rozdielu veku - 30 km *
M Muži bez rozdielu veku - 30 km *
Pozn. * Kategória nezapočítavaná do MTB CUP
Podmienky účasti:
100% zdravotný stav pretekára ( pretekár štartuje na vlastné nebezpečie)
Kategória D deti rodičia: Štartuje dieťa mladšie ako 15 rokov spolu so zákonným zástupcom, ktorý preberá zodpovednosť za dieťa počas trvania celého preteku. Zákonný zástupca je povinný pred štartom podpísať prehlásenie o poučení.
Povinná výbava:
Horský bicykel, prilba, osobné doklady, preukaz poistenca.
Doporučená výbava: Základné servisné vybavenie a náhradné diely, zákl. lekárnička.
Údaje o trati:
Povrch: hlina, štrk, kamene, blato, asfalt, tráva, 4 okruhy po 30 km, celkové prevýšenie trate na 120 km 3500 m.
UPOZORNENIE !! Pretek sa ide bez obmedzenia cestnej premávky a každý účastník je povinný dodržiavať pravidlá cestnej premávky !!
Meranie časov: Elektronické – Zabezpečuje VOS - TPK
Zdrav. zabezpečenie: Regionálna nemocnica n.o. Banská Štiavnica
Občerstvenie: 3 občerstvovacie stanice / bufety / v každom kole.
Ubytovanie:
V telocvični SZŠ bezplatne vo vlastnom spacáku, alebo v stane na ihrisku.
UPOZORNENIE !!
Usporiadateľ preteku si vyhradzuje právo z bezpečnostných a organizačných dôvodov nepustiť pretekára do ďalšieho kola pokiaľ by jeho celkový čas na trati presiahol 10 hodín.
ja idem urcite! do tretice nad vsetko dobre...vzdy som koncil po troch kolach...prvy krat v spitali s vyvrtnutym palcom, druhykrat s odtrhnutym lankom pri saltri ...co bude asi nasledovat tento rok?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzdy to bolo velmi dobre, jedina chybka je, ze tam je len 30 km okruh a teda ked ides 120 tak to mas styrikrat to iste.
Kazdopadne okruh je velmi pekny organizacia velmi dobra.
Vrelo odporucam.
k teme:
k teme:
Ja sa okruhovym maratonom radsej vyhybam. Je to skor pre sutazenia chtivych a ja som viac "krajinkar", s motivaciou dojst do ciela dlhu trat
propozicie
Usporiadateľ:
Slovenský cykloklub Hámrik–Banská Štiavnica a ZSŠ OaS. Banská Štiavnica
Miesto: Združená stredná škola OaS, Špitálska 4, Banská Štiavnica
Termín: 5.8.2006
Informácie:
Miroslav Osvald č.t: 0905 286 017
e-mail: [email protected]
Prihlášky: on-line prihlásenie (aktívne)
Štartovné:
Prevodom na účet organizátora. Ako variabilný symbol uvádzajte dátum narodenia. (formou – rok, mesiac, deň bez medzier. rrmmdd )
* do 14 . 7. 2006 350,- Sk
* po 14 . 7. 2006 400,- Sk
* v deň preteku 450.- Sk
na č. účtu : VÚB 1268961157/0200
TECHNICKO – ORGANIZAČNÉ USTANOVENIA
Účastníci:
Muži a ženy od 15 rokov, účastníci mladší ako 18 rokov musia mať písomný súhlas zákonného zástupcu.
Kategórie:
ML muži – 120 km
MS muži - 60 km
ZS ženy - 60 km
DS ženy nad 40 rokov - 60 km
SL seniori 40 – 49 rokov – 120 km
SS seniori 40 – 49 rokov – 60 km
VL veteráni nad 50 rokov – 120 km
VS veteráni nad 50 rokov – 60 km
HOBY
D rodičia deti - 30 km *
Ž Ženy bez rozdielu veku - 30 km *
M Muži bez rozdielu veku - 30 km *
Pozn. * Kategória nezapočítavaná do MTB CUP
Podmienky účasti:
100% zdravotný stav pretekára ( pretekár štartuje na vlastné nebezpečie)
Kategória D deti rodičia: Štartuje dieťa mladšie ako 15 rokov spolu so zákonným zástupcom, ktorý preberá zodpovednosť za dieťa počas trvania celého preteku. Zákonný zástupca je povinný pred štartom podpísať prehlásenie o poučení.
Povinná výbava:
Horský bicykel, prilba, osobné doklady, preukaz poistenca.
Doporučená výbava: Základné servisné vybavenie a náhradné diely, zákl. lekárnička.
Údaje o trati:
Povrch: hlina, štrk, kamene, blato, asfalt, tráva, 4 okruhy po 30 km, celkové prevýšenie trate na 120 km 3500 m.
UPOZORNENIE !! Pretek sa ide bez obmedzenia cestnej premávky a každý účastník je povinný dodržiavať pravidlá cestnej premávky !!
Meranie časov: Elektronické – Zabezpečuje VOS - TPK
Zdrav. zabezpečenie: Regionálna nemocnica n.o. Banská Štiavnica
Občerstvenie: 3 občerstvovacie stanice / bufety / v každom kole.
Ubytovanie:
V telocvični SZŠ bezplatne vo vlastnom spacáku, alebo v stane na ihrisku.
UPOZORNENIE !!
Usporiadateľ preteku si vyhradzuje právo z bezpečnostných a organizačných dôvodov nepustiť pretekára do ďalšieho kola pokiaľ by jeho celkový čas na trati presiahol 10 hodín.
odrhnutý palec a vyvrtnuty šalter