MTBiker.sk sa stal medialnym partnerom pre Slovensko akcie Beskidy MTB Trophy 2007. Slubuje to byt vynikajuca akcia a tak ma to velmi tesi. Sucastou medialneho partnerstva je aj povinnost prelozit stranku MTB Trophy ( http://www.mtbtrophy.com ), resp. propozicie a popis trate do Slovenciny. Ja na to zial nemam cas, preto sa chcem spytat, ci by to niekto nespravil. Odmenou mu budis startovne zdarma (Standart **, co jest startovne, ubytovanie, polpenzia, party) v hodnote vyse 4.000 Sk. Toto startovne mam len jedno (plus o jedno bude sutaz na MTBiker.sk).
Keby sa do toho niekto chcel pustit, mal by som este jednu poziadavku: zobrat BeachFlag MTBiker.sk a umiestnit ho v priestore startu a ciela (resp. dat to na starost organizatorovi). Nasledne BeachFlag zobrat, podla moznosti v celistvosti, domov.
Napiste mi, kto mate zaujem. Uprednostnim moderatorov pripadne piestancov (ziadne problemy s dodanim BeachFlagu) v tomto poradi.
Diky
PS: popis startovneho:
Standart *
» plné značení trasy každé etapy,
» digitální mapa pro GPS přístroje,
» startovní číslo se jménem a příjmením závodníka,
» plné zdravotnické zajištění závodu,
» individuální pojištění účastníka během závodu,
» měření systémem čipů Winning Time (kauce za kontrolní čip 50 PLN),
» identifikační jmenovky závodníka,
» pamětní tričko ze závodu,
» přístup do občerstvovacích stanic na trase,
» přístup do regeneračního bufetu v cíli každé etapy,
» přístup do sprchy,
» čistící a konzervační stanice pro kolo,
» vstup do cykloservisu v cíli každé etapy,
» diplom o absolvování závodu,
» výsledky závodu,
Ceny paketu Standart * pro jednu osobu:
do 31.03.2007 - 225 PLN
po 31.03.2007 - 325 PLN
Standart **
» Vše jako paket Standart *,
» ubytování v táboře Beskidy MTB Trophy, spaní ve vlastních spacích prostředcích,
» polopenze: 3 snídaně, 2 večeře,
» vstup na Trophy Party: čtvrtek 07.06.2007 ve 20,00 hod.
Ceny paketu Standart ** pro jednu osobu:
do 31. 03. 2007 - 375 PLN
po 31. 03. 2007 - 475 PLN
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
P. S. Ak si dobre spominam, tak minuly rok jeden cech zrusil troje brzdove platnicky behom legendarnej druhej etapy, takze odporucam aspon jedny nahradne platnicky aj vo svetle tohto a aj vo svetle spomienok na Horala 2008. A samozrejme nahradnu pätku - skoncit v druhej etape kvoli takej hluposti tiez nie je najstastnejsie...
A uz sa riadne tesim
a nebojte, da sa to dat vpohode
zatiaľ sme na izbe/triede sami, uvidíme kto ešte príde...
mirecBB ten zaber myslim tým fotka je odkiaľ ?
som totiž dosť veľký cestovateľ , teda aj , a rád by som tiež videl tú nádheru , takže ? hm ?
zatiaľ sme na izbe/triede sami, uvidíme kto ešte príde...
drzim palce super chalani...
Závidím Vám. Dúfam, že môj oblúbený team bude šlapať vo velkej pohode s ešte väčšími zážitkami. Asi to tu nebudem radšej ani v najbližších dňoch čítať bo ma svrbí celé telo. Velmi rád by som tam bol s Vami.
som totiž dosť veľký cestovateľ , teda aj , a rád by som tiež videl tú nádheru , takže ? hm ?
na rysoch som sa vyskytol tak si ma tam kamosi blysli
Štartový koridor bol už o 11:45 takmer plný, slniečko krásne pálilo. S úderom dvanástej sa masa takmer 500 štartujúcich vydala zdolať miestne kopce a kopčeky, ktorým kraľoval najvyšší bod – Skrzyczne (1257 m.n.m.). Úvodné kilometre boli v znamení novej lesnej asfaltky, ktorá dostatočne natiahla štartové pole. Hneď od štartu sme nastúpali asi 400 výškových metrov, asfalt prešiel do širokej šotolinovej zvažnice, ktorá sa vlnila po úbočí. Povrch bol suchý, sem tam nejaká kaluža či blatko. Prvý zjazd však dal zbohom všetkým nádejám, že by sme do cieľa prišli čistí...blato po zvážaní dreva, kam len sa človek pozrel. Našťastie nebolo nijak lepkavé. Opäť nasledovali kratšie či dlhšie stúpania po zvažniciach, občas prerušené lesným trailom. Na prvej občerstovačke na 23 km som vypil jeden Powerade, zjedol tri grepy a pokračoval ďalej smerom na Skrzyczne. To už sme šlapali prevažne po koreňoch a kameňoch, občas bolo treba aj potlačiť. Vrchol sme dobyli relatívne rýchlo, v pozadí už začínalo parádne hrmieť a dúfal som, že nás búrka obíde. Zo Skrzyczného nasledoval krásny technický zjazdík, ako sa na Beskydy patrí. Opäť kde tu nejaké blato, ale nič hrozné, prevody aj brzdy poslúchali. Kilometre ubiehali celkom rýchlo a onedlho už som bol na druhej občerstvovačke (to isté miesto ako prvá, len sme prišli z druhej strany kopca). Doplnil som Powerade do vaku, opäť zjedol nejaký ten grep, spravil fotečku a valil ďalej. To čo nasledovalo bol úplne úžasný hrebeň s rýchlymi technickými zjazdíkmi avšak s dostatočným priestorom na obiehanie. Z doliny pokračovala trasa stúpaním po lesnej asfaltke do Andziolowky. Odtiaľ to už bolo do cieľa necelých 10 km. Záver etapy sa niesol v znamení krásnych singletrackov, naháňať sa nebolo kam, náročnejšie etapy nás ešte len čakajú. Do cieľa som úplne v pohodičke došiel v čase 3:45h. Absolútnym víťazom dnešnej etapy sa stal Martin Horák v čase 2:33h pred Markom Galinskym a Andrzejom Kaiserom, ktorí stratili 1s resp. 13s. Zajtra na nás najdlhšia etapa cez české Beskydy, čeršničkou na torte bude istotne náročný technický zjazd z Javorového plný ostrých switchbackov