Chcem srdečne poďakovať každému kto za zúčastnil na preteku ČARNOHUREC 2019. Ďakujem aj celému organizačnému tímu.
A chcel by som poprosiť o spätnú väzbu aby sme to o rok zas vylepšili. Kto má pozitívnu/negatívnu skúsenosť určite budeme radi za názor. EŠTE RAZ ĎAKUJEME.
Ďakujem pekne za super organizáciu. Veľmi krásna a ťažká trať so všetkými povrchmi a s minimom asfaltu. Tá príroda a výhľady sú neskutočné. Organizačne veľmi dobre zvládnuté. Zázemie ZŠ sa mi tiež veľmi páčilo - wc, šatne, sprchy, umývanie bicyklov, skrátka všetko čo treba. V cieli nápoj a na výber z asi 5 jedál. Držte si štandard, toto podujatie ma veľký potenciál
Bola to moja prvá účasť na tomto maratóne,skvelá akcia ,kopce mi dali sice zabrať no dál som to v konečnom výsledku 6 ty v kategorii.Veľká chvála všetkým čo to organizovali a aj kuchtikom za skvelé jedlá.Ďakujem a ak budem môcť pridem aj v 2020.Martin
V mene organizátorov chcem všetkým súťažiacim zo srdca veľmi pekne poďakovať za účasť na našich pretekoch. Všetci šťastne prišli do cieľa, niektorí aj s malými odreninami, ale to k horskej cyklistike patri. Teším sa aj na Vaše názory a príspevky, čo bolo dobré a v čom by sme sa mali ešte zlepšiť. Ďakujem aj p. Starostovi obce Brezovica aj s poslancami riaditeľovi ZŠ s MŠ a nášmu šikovnému kuchtikovi Andrejovi a všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k úspešnému zorganizovaniu Čarnohurca 2019. Už teraz sa tešíme na novy ročník tychto pretekov.
Vidíme sa o rok...
Ďakujeme Glevo za krásny popis a zhodnotenie trate. A len taka mala oprava, bol to 6 ročník a najstarší pretekár bol správne piaty krát. Klobuk dolu. Na budúci rok to ešte viac vyšperkujeme. Vedeli by sme dlhu trať ešte viac z atraktivnit, len nie všade, kde by sme chceli, nas pustia majitelia..
Ešte raz veľmi pekne ďakujeme príďte aj o rok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A chcel by som poprosiť o spätnú väzbu aby sme to o rok zas vylepšili. Kto má pozitívnu/negatívnu skúsenosť určite budeme radi za názor. EŠTE RAZ ĎAKUJEME.
Vidíme sa o rok...
https://www.facebook.com/groups/586798931375572/?ref=bookmarks
Ešte raz veľmi pekne ďakujeme príďte aj o rok
organizátori