zaujimalo by ma co by ste privitali na maratone, nie to co je uz standartd ale co by vas potesilo a prekvapilo. Typ suveniru, sposob a pod... kvalitna organizacia je samozrejmostou. zaujima ma to ako organizatora:-)
nie si pribuzny s Alenkou z rise divov ??
mas poziadavky pomaly ako vo vazeni !!!
Vo vazeni som nastastie este nebol, ale co je na tom nerealne? Dohodnut jednotne pravidla by nemal byt problem, horsie asi bude ich dodrzat. A kto to nebude schopny, vypadava z hry. Kandidatov do serie je viac, a niektori (Spisske Podhradie) ukazali, ze vedia najst spravnu cestu.
chod niekedy na maratón niekam VON a možno sa ti trošku ... otvoria očičká
a hlavne asi ked trošku podrastieš
je to podla mna maximalne nerealne, abz sa dohodli taketo pravidla 1 co tam spominas tie diskvalifikacia a podobne, je to nemozne odkontrolovat predsa ...
nemyslis, ze niektore pravidla si trochu prehnal ?
predsa len je to Slovensky maraton a nie svetovy pohar ....
mozno je to off toppic, ale na tohtoročnom sulovskom maratone, ked sme prechadzali cez dediny a osady tak bolo veľmi vela detí, ktoré nás povzbudzovali a takmer všetky mali nastavené ruku, že si ťapnú s "ozajstným " maratoncom.....predo mnou išla tlupa bikerov, ktorá ich ignorovala, vyzeralo to tak, že im to dokonca vadilo....takže som sa snažil zachraniť situaciu...no tlapnuť si s 30 deťmi dalo zabrať, stratil som tam síce pár minút , rovnováhu a skoro skončil v potoku....ale detská radosť nepozná hranice ........keď vidím ako sa povzbudzuje v čechach, tak budme radi za každého fanúšika na trati.
P.S. Chápem, že človek na biku ma niekedy krízu ako Fantozzi pri stúpaní do kopca, kde registruje ledva seba....ale toto bola rovinka.
mozno je to off toppic, ale na tohtoročnom sulovskom maratone, ked sme prechadzali cez dediny a osady tak bolo veľmi vela detí, ktoré nás povzbudzovali a takmer všetky mali nastavené ruku, že si ťapnú s "ozajstným " maratoncom.....predo mnou išla tlupa bikerov, ktorá ich ignorovala, vyzeralo to tak, že im to dokonca vadilo....takže som sa snažil zachraniť situaciu...no tlapnuť si s 30 deťmi dalo zabrať, stratil som tam síce pár minút , rovnováhu a skoro skončil v potoku....ale detská radosť nepozná hranice ........keď vidím ako sa povzbudzuje v čechach, tak budme radi za každého fanúšika na trati.
P.S. Chápem, že človek na biku ma niekedy krízu ako Fantozzi pri stúpaní do kopca, kde registruje ledva seba....ale toto bola rovinka.
Toto sa mi na Sulove tiez pacilo. Bolo vidno, ze maraton je pre nich udalost. Tiez som tlapkal, kade tade, dokonca som si aj s jednym krpcom na BMX dal kratky sprint (nechal som ho vyhrat...)
Zapchy na maratonoch, nekriticnost bikerov samych k sebe ako aj bezohladnost voci "spolupretekarom" sa vyskytuje a pravdepodobne aj bude vyskytovat nadalej. Kazdy rozumny clovek vie, ako sa spravat, ostatni sa nezmenia.
Ja by som zaviedol "kvalifikacny predzavod" s dlzkou cca 5km so skutocne terennym povrchom a potom by som radil podla casov startovne pole. Pravda, komplikovane a asi s nie velmi presnou vypovedacou hodnotou. Ale zoradit startovne pole podla vysledkov z inych maratonov/pretekov, novych nechat startovat niekde viac zozadu a bolo by.
Radenie podla "kvalifikacie" ?! Potom by to nebola taka zabava predbehnut v prvom kopci sto pretekarov
No hej som prdlavka bez trenigu tak som startoval medzi svojimi. Naviac som vedel ze ked vysprintujem ten kopec potom dole kamenymi sa vydycham Poznat trat je mega +
No hej som prdlavka bez trenigu tak som startoval medzi svojimi. Naviac som vedel ze ked vysprintujem ten kopec potom dole kamenymi sa vydycham Poznat trat je mega +
..ta posledná veta je 100% pravdivá ...v súlove som šprintoval s jedným týpkom do ciela asi kilometer pred cielom ...uz som bol meter pred ním....ja samozrejme hlava dolu a zrazu nafukovačka - cieľ.-vpravo a ja naplno (najťažší prevod) makám rovno........okolostojaci sa pekne pobavili .....o pár stotín má predbehol.
no zopár maratónov som prešiel tohto roku a čo by mňa potešilo. nuž aby tam konečne zahralo niečo iné ako country music. nevravím že by mali trafiť vždy môj vkus, ale vždy keď pozriem nejaký klip s mtb tak country som tam ešte nejedol
tak pani organizátori je mnoho nádejných mladých rockových kapiel ktoré sa aj takto možno radi odprezentujú.
no zopár maratónov som prešiel tohto roku a čo by mňa potešilo. nuž aby tam konečne zahralo niečo iné ako country music. nevravím že by mali trafiť vždy môj vkus, ale vždy keď pozriem nejaký klip s mtb tak country som tam ešte nejedol :evil:
tak pani organizátori je mnoho nádejných mladých rockových kapiel ktoré sa aj takto možno radi odprezentujú.
no tak hudbu by som aj ja bral inu.. a ked uz nic tak nech to vyriesia djom s pohodovym rockom..
btw zasa country hovna maju repertoar na dva dni, co o rockovej kapele asi tazko povedat.. nehovoriac o narocnosti hrania
ano helenkine pekne očká boli fajn. Maťko aj Vrbovčania sa dali, ba poviem to tak že ich mám rád. ved take vrbovske vetry co organizuju je festivalik na pohladanie. no tohto roku sa dievcina na dubnickom akosi stratila.
ps: Martin nedaj sa si PRESIDENT
Inak vdaka za temu o tipoch na zlepsenie a spestrenie akcii. Verim, ze sa z nej budu dat ziskat zaujimave poznatky. Len tak dalej.
s
to bol aj ucel preco som ju zalozil tiez potrebuejm spatnu vazbu..hm mal som country zoskupenie ale uvidime co sa da robit.. mozno vybavim aj ocovskych bacov:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chod niekedy na maratón niekam VON a možno sa ti trošku
Vo vazeni som nastastie este nebol, ale co je na tom nerealne? Dohodnut jednotne pravidla by nemal byt problem, horsie asi bude ich dodrzat. A kto to nebude schopny, vypadava z hry. Kandidatov do serie je viac, a niektori (Spisske Podhradie) ukazali, ze vedia najst spravnu cestu.
tie "poziadavky" su zalozene na velmi dobrom zaklade...
chod niekedy na maratón niekam VON a možno sa ti trošku
je to podla mna maximalne nerealne, abz sa dohodli taketo pravidla 1 co tam spominas tie diskvalifikacia a podobne, je to nemozne odkontrolovat predsa ...
nemyslis, ze niektore pravidla si trochu prehnal ?
predsa len je to Slovensky maraton
Toto sa mi na Sulove tiez pacilo. Bolo vidno, ze maraton je pre nich udalost. Tiez som tlapkal, kade tade, dokonca som si aj s jednym krpcom na BMX dal kratky sprint (nechal som ho vyhrat...)
Ja by som zaviedol "kvalifikacny predzavod" s dlzkou cca 5km so skutocne terennym povrchom a potom by som radil podla casov startovne pole. Pravda, komplikovane a asi s nie velmi presnou vypovedacou hodnotou. Ale zoradit startovne pole podla vysledkov z inych maratonov/pretekov, novych nechat startovat niekde viac zozadu a bolo by.
Radenie podla "kvalifikacie" ?! Potom by to nebola taka zabava predbehnut v prvom kopci sto pretekarov
..skus sa buduci rok prihlasiť na HARD...či to bude zábava, to predbiehanie v prvom kopci
..ta posledná veta je 100% pravdivá ...v súlove som šprintoval s jedným týpkom do ciela asi kilometer pred cielom ...uz som bol meter pred ním....ja samozrejme hlava dolu a zrazu nafukovačka - cieľ.-vpravo a ja naplno (najťažší prevod) makám rovno........okolostojaci sa pekne pobavili
viewtopic.php?f=6&t=17736
Taki Vrbovski vitazi vedia urobit dobru sou :)
btw zasa country hovna maju repertoar na dva dni, co o rockovej kapele asi tazko povedat.. nehovoriac o narocnosti hrania
pokusim sa next year
kapela Helenine oci z Presova hrala v Sulove a mam prislub, ze pridu opat
Inak vdaka za temu o tipoch na zlepsenie a spestrenie akcii. Verim, ze sa z nej budu dat ziskat zaujimave poznatky. Len tak dalej.
s
ps: Martin nedaj sa si PRESIDENT
jo ti su velmi na urovni
kapela Helenine oci z Presova hrala v Sulove a mam prislub, ze pridu opat
s
to bol aj ucel preco som ju zalozil tiez potrebuejm spatnu vazbu..hm mal som country zoskupenie ale uvidime co sa da robit.. mozno vybavim aj ocovskych bacov:-)