Ahojte !
Prípravy na 17.ročník podujatia sú v plnom prúde.
Tie najdôležitejšie zmeny a fakty :
Pre tento rok sme pripravili uplne novu samostatnú webstránku .
od dnes všetko na www.SingletrackMarathon.com .
Novým generálnym partnerom podujatia je výrobca pneumatík CST.
beží už aj prihlasovanie priamo na stránke alebo cez Sao-Tatry . https://singletrackmarathon.com/prihlasenie.html
Preteky sú opäť zaradené aj do svetovej série UCI MTB Marathon Series a tiež do slov.pohára XCM.
Detské preteky sú samozrejmosťou , dokonca na predlženom detskom singletrackovom okruhu.
Dospelé trasy ostanú viacmenej rovnaké , novinkou na 50 a 80 je Flowtrail Davidoff .
Všetko ostatné a ešte oveľa viac nájdete na novom webe.
Klikajte a trénujte.
Single už čistíme.....
Ahojte, mozno viete mozno nie ale na pisiverke treba davat pozor su tam padnute 2 stromy, jeden cez celu cestu musel som obchadzat cez les a jeden z polovice zlomeny a nad cestou, teoreticky sa popod da prejst ale je to tak vo vyske hlavy a hned za nim je vymyta jama od vody, cize dost nebezpecny usek. Tam bude treba asi len pilu alebo herculesa :/
padnutým stromom na celej trati sa ešte budeme venovať najbližšie týždne. do štartu bude všetko preč . zatial treba dávať pozor. pri každej burke niekde niečo spadne.
V prvom zjazde z Lajosky mi vypadol z kosika Force toolbox s dost slusnym naradickom. Multitool, bombicky, klieste na retaz, spojky, nity a Lezyne kit na opravu defektov s knotmi. Ak by ho niekto nasiel, ma paradnu vybavicku na bike, no ak sa rozhodne ho vratit, nech ma prosim kontaktuje. Dakujem
super sobotne pocasie pripravilo spolu s organizatormi tradicnu Kosicku pecku !! vylepseny singeltrack ma neskutocne pobavil , vsetky okolnosti -pocasie, atmosfera, pripravenost podujatia, neskutocne skvela trat sa zisli spolu tak ze ani koronove udalosti nedokazali nastrbit moj sportovy zazitok.... davam palec hore , pre mna tento maraton poskytol vsetko co som mohol ocakavat, narocnost, zabavu a nadherny pocit z toho ze moja fyzicka aj duchovna sucast bola naplnena .... vdaka organizatorom !!
odpoved tohto barefoot cyklistu na otazku : "stratil si tretry ?" je : " nie , nasiel som bicykel" je to Dusan Simko, jeden z veteranov tychto mtb maratonov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prípravy na 17.ročník podujatia sú v plnom prúde.
Tie najdôležitejšie zmeny a fakty :
Pre tento rok sme pripravili uplne novu samostatnú webstránku .
od dnes všetko na www.SingletrackMarathon.com .
Novým generálnym partnerom podujatia je výrobca pneumatík CST.
beží už aj prihlasovanie priamo na stránke alebo cez Sao-Tatry .
https://singletrackmarathon.com/prihlasenie.html
Preteky sú opäť zaradené aj do svetovej série UCI MTB Marathon Series a tiež do slov.pohára XCM.
Detské preteky sú samozrejmosťou , dokonca na predlženom detskom singletrackovom okruhu.
Dospelé trasy ostanú viacmenej rovnaké , novinkou na 50 a 80 je Flowtrail Davidoff .
Všetko ostatné a ešte oveľa viac nájdete na novom webe.
Klikajte a trénujte.
Single už čistíme.....
Chystá niekto z okolia BB? Či by som sa mohla aj bicyklom pridať?
Ps:Zaplatím
Ďakujem za pripadne info
Vierka mi spomínala,že ideš a si zo Sielnice
Tak ak pôjdeš,rada sa pridám. Ktorú trasu ideš?
Ak by mal niekto záujem o foto v plnom rozlíšení, napíšte mi to v správe (a pridajte číslo fotky)
odpoved tohto barefoot cyklistu na otazku : "stratil si tretry ?" je : " nie , nasiel som bicykel"