---
zdravim vsetkych, nemate prosim niekto nejake nove info o trase,mieste konania 24 v tomto roku? dakujem
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 9. 7. 2010 o 9:27
Nakoniec sme este takticky stihli nadelit jedno kolo.
Neskutocny pretek, stale sa sla hrana a miestami som mal pocit, ze na trati v skutocnosti superia a pretekaju len nase dva teamy. Konecny sucet: 560 km.
Slava vitazom a cest porazenym
Tak ten náš súboj nemal obdobu. Od obeda do nedeľného dopoludnia remíza. Od polnoci do rána som v 4 kolách po sebe obehol na trati vašich jazdcov, ale vy ste nám to zase v ďalšom vrátili
Suboj sa mi ale velmo pacil a osobne som siel vzdy naplno, tak ako sa patri.
Inak zazemie bolo fajn, masny chlebik s cibulkou na obcerstvovacke super
sobota horuuca az pekelna...trat skvela...tie luky potrapili ale stalo to za to....zjazdik najsamlepsi...tesil som sa kazde kolo...chrtom gratulujem.bolo to napinave sledovat .... obcerstvovacka vzdy zdvihla naladu....alenka a spol
v noci vyvar luxusny...dik aj servisakom za rychlu opravu lanka..radilo potom lepsie ako predtym:D
nedela uz trapenie ale boj o 4te miesto s demou sme ustali
dakujem vsetkym co prilozili ruku k dielu a pripravili skvely bikovy zazitok.... idem regenerovat
organizatorom patri moja velka pochvala
Rád som spoznal kopec super ľudí. 24 má úplne iný priebeh a svoje čaro oproti maratónom. Človek má čas pokecať s ľudmi naokolo, pozoznamovať sa.
Klobúk dolu pred výkonmi ľudí čo to jazdili na plno. Súbor DRT a Chevrolet niečo neskutočné, klobúk dolu aj pre sólistami a porciami km čo najazdili. Cyklopozitiváci vďaka a dúfam, že o rok znovu na nejakom dopredu neznámom mieste
Palec hore
ja az 1. vystaveny s posledneho kola
ludia pridavajte fotos .. nech mame nejaku pamiatku
Inak 20min chrti, koľko ste dávali maximálku na lúke pred lávkou, ja len raz 56 a smrť v očiach. Som zvedavý či tam sa dalo 60? A že nemáte fotky, vaša chyba, mali ste krúžiť každé kolo. Mňa na začiatku v každom kole fotili min dvaja
ludia pridavajte fotos .. nech mame nejaku pamiatku
http://cyklopozitiv.bikepoint.sk/fotogaleria/24-hodinovka-2012/
A budú pribúdať
Inak 20min chrti, koľko ste dávali maximálku na lúke pred lávkou, ja len raz 56 a smrť v očiach. Som zvedavý či tam sa dalo 60? A že nemáte fotky, vaša chyba, mali ste krúžiť každé kolo. Mňa na začiatku v každom kole fotili min dvaja
No ja som tam dal zopár desatiniek nad 60 km/h
až potom čo som tam Pohromovi doniesol môj výber
Akde si bol dovtedy?
Prekvapilo ma množstvo pádov v singli, počas mojich prejazdov som ich videl asi tak 5, potom všetci dookola mali nejaký malý pád alebo dva.
A teším sa na nejaké fotky, lebo zatiaľ len jednu z noci aj to odzadu.
Zbytok hodnotenia až keď sa dostanem trochu do normálu...
Gratulujem chrtom, bolo to zaujímavé, no nabudúce ma obiehajte pomalšie nech mi nekazíte morál
A k tvojej morálke. Keď som umieral na lúke pred odbočkou do lesa tak ešte že som neposlúchol tvoju radu povesiť sa za teba. To by ma dorazilo totálne
mne stale nadavali organizatori na asfaltke, aby som dal tlmene
pad som nedal ziadny .. aj ked raz na male...
a k tej luke raz sa mi podarilo 58, ale uz som lietal ako handra...potom uz radsej trosku na brzdy moralku veru kazil roman a ice...vzdy ked mi zmizli som pozeral ci nejdem na defekte
takto som ho videl na zaciatku kola na par sekund